TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima i Vodenjacima cvast će ruže u svakom pogledu, Rakovi se moraju čuvati nepromišljenosti, a Blizanci velikodušnosti

20.05.2019 u 08:09

Bionic
Reading

Gdje god se pojave, Ovnovi će privlačiti pozornost procvjetalim zavodničkim potencijalima, a zanos s kojim će se posvetiti poslu iznenadit će mnoge. Zauzeti Vodenjaci uživat će kao u prvim danima veze, a i napori na poslu napokon će uroditi plodom. Blizance bi velikodušnost mogla dovesti u neprilike, a Rakovi će morati pokazati više strpljivosti na ljubavnom planu

Zavodnički raspoloženi Ovnovi bit će vrlo traženi u društvu, ali ne zaboravite praviti stanke između izlazaka. Posvetite više pažnje starijoj rodbini. Kad postanu svjesni vašeg napretka, raniji kritičari počet će vam se umiljavati. Iako vam dobro ide, mogli biste zažaliti zbog svog rastrošnog načina života. Premda ćete se osjećati neuništivo, ne zaboravite da je i vašem tijelu ponekad potreban odmor.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikove očekuje obilje zanimljivih zbivanja na intimnom planu. Uživat ćete u tuđoj pažnji i biti otvoreni za putena zadovoljstva. Gladni društva, samci će često izbivati iz kuće. Vođeni željom za materijalnom sigurnošću i većim prihodima, mogli biste potražiti dodatni posao. Jaka motivacija i predan rad donijet će vam uspjeh i priznanje. Pobjegnite iz gradske vreve i osjetite proljeće u cvatu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci, otvorenim razgovorom riješite probleme i izgladite nesuglasice u vezi. Posvetite više pažnje bliskoj osobi pogođenoj ljubavnim tegobama. Ponudite joj iskrene riječi podrške, a i savjet, ako ga zatraži. Premda će vam nedostajati discipline i motivacije, uspjet ćete ispuniti većinu obaveza. Prije no što posudite ili poklonite novac, razmislite o posljedicama.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog trenutnog zatišja na ljubavnom planu neki će Rakovi biti skloni naglim i nepromišljenim potezima. Budite strpljivi! Ako vas drugi ljudi iscrpljuju, osamite se i posvetite svojim uskim interesima. Zanimljiva knjiga bolje je društvo od zamornog poznanika. Ne okrivljujte druge za svoje propuste. Više truda i samodiscipline pomoći će vam više od nezadovoljnog gunđanja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi, ako se sporite s partnerom, sjetite se da su osmijeh i ljubazna riječ djelotvorniji od mrkog pogleda i prigovaranja. Ne trošite energiju na samohvalu pred neznancima i zadovoljite želju za pažnjom u krugu bližnjih. Zasučite rukave i bacite se na posao, ali ne preuzimajte rizike. Nepredviđeni izdaci i teškoće s naplatom mogli bi vas dovesti u nepriliku. Budite štedljivi i ne dirajte rezervu za crne dane.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, procjena vrijednosti vaše veze dovest će vas do zaključka da biste raskidom više izgubili nego dobili. Ponovni susret sa zanemarenim prijateljima iskreno bi razveselio obje strane. Vrijeme je da zavirite u prošlost i iz nje izvučete zaboravljeni dragulj. Davno odbačena zamisao o dodatnom izvoru zarade mogla bi vam ponovno pasti na pamet. Budite komunikativni i susretljivi u pregovorima.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umiljatost će biti glavni adut Vagama u igri zavođenja. Pokažete li više razumijevanja za drugu stranu, to će vam se višestruko isplatiti. Pozabavit ćete se uređenjem vlastitog doma i baciti na veliko pospremanje. Rastresenost bi vas mogla izbaciti iz kolosijeka. Ne gubite korak sa zbivanjima i budite poduzetniji. Financijske mogućnosti u uzlaznoj su putanji, no i dalje će oscilirati.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni, bit ćete na iskušenju da posegnete za zajedljivošću, no to ne bi popravilo vaš ugled kod voljenog ili simpatije. Ono što vam druga strana ima reći relevantno je. Nastojite se riješiti repova iz prošlosti i stvoriti plodno tlo za buduće poduhvate. Budite otvoreni za suradnju. Malo zdravog razuma i samokontrole pomoći će vam uskladiti prihode i rashode.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će razmišljati o staroj ljubavi i poželjeti obnoviti vezu. Preplavljeni lijepim uspomenama, bit ćete spremni na kompromis. Ako ste u vezi, puno ćete izlaziti i upoznati nekoliko parova sličnih vama. Koncentrirajte se i razmotrite nove mogućnosti zarade ili uštede. Puni poleta i samopouzdanja, lako ćete ostvarivati ciljeve i steći poštovanje suradnika i poslovnih partnera.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci, unesete li u odnos više razumijevanja i tolerancije, doživjet ćete nezaboravna iskustva. Posvetite više vremena i energije članovima uže obitelji. Pažnja koju im poklonite izgladit će sve razmirice. Zatišje na poslovnom planu iskoristite za prikupljanje snaga i planiranje novih pothvata. Dobra organizacija i savjestan pristup prihodima i rashodima povoljno će se odraziti na vašu kupovnu moć.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima u svakom pogledu cvatu ruže. Dok će zauzeti uživati kao u prvim danima veze, slobodni će primati brojne ljubavne ponude i u svakom društvu biti rado viđen gost. Vaši napori napokon će uroditi plodom. Osim što ćete primiti javno priznanje, pred vama će se otvoriti niz novih mogućnosti za povećanje prihoda i profesionalnog ugleda.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe koje su nedavno pretrpjele ljubavni debakl ne bi trebale trošiti energiju na analize. Naprosto idući put budite intuitivniji. Burne izlaske zamijenite ugodnim druženjem s prijateljima u vlastitom domu. Posao i obrazovanje bit će vam jako važni. Ostvarite li neočekivanu zaradu, nemojte sve brzopleto spiskati. Dio novca uložite u posao ili uređenje vlastitog doma.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia