TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima, Bikovima i Vagama savjetuje se više opreza, Strijelcima preuzimanje inicijative, a Rakovima oboje

14.10.2019 u 06:27

Bionic
Reading

Mala pogreška ili nesmotren potez na poslovnom planu skupo bi mogli koštati Ovnove i Bikove, a Vagama bi pri donošenju važnih odluka mogao promaknuti bitan detalj. Rakovi moraju pripaziti na kartice i online plaćanje jer će im davati privid bogatstva. Sposobnosti, znanja i talenti Strijelaca, kao i dobre zamisli Rakova, mogli bi se dobro unovčiti, ali za to će morati preuzeti inicijativu

Ovnovi, želite li učvrstiti temelje odnosa, riješite nesuglasice koje remete sklad između vas i voljene osobe. Ako ste singl, zabave vam neće nedostajati. Ne trošite snagu na osobna nadmudrivanja, osim ako vam netko ne ugrožava profesionalni opstanak. Fokusirajte se na zadatke opisane u ugovoru. Dobro se organizirajte i povlačite promišljene poteze.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Mandy Moore horoskopski je Ovan, rođena je 10. travnja 1984. Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Krutošću i hladnoćom Bikovi bi mogli gurnuti od sebe partnera i ponekog prijatelja. Imate li prigovora, zaogrnite ih u dobronamjerne savjete. Ne igrajte na sve ili ništa, nego ponudite kompromis. Prije nego što se odlučite na akciju dobro razmislite kamo bi vas odvela. Oglušite se na reklame i budite oprezni sa zaduživanjem.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Penelope Cruz u horoskopu je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Blizanci, netko vas je zaludio, ali to je u ovom razdoblju dobro za vas. Nemojte bježati od bujice osjećaja koji vam hrane srce. Prepuštanje ljubavi ne znači nužno gubitak slobode. Na prijateljskom frontu oprostite bliskoj osobi pogrešku ili uvredu. Najviše će uspjeha imati oni koji se bave prijevozništvom, dostavom, telekomunikacijama ili medijima. Nemojte si uskratiti nešto važno ako imate sredstava.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Angelina Jolie rođena je 4. lipnja 1975. u znaku Blizanaca Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža/Backgrid

Planeti u Škorpionu donose Rakovima sreću na ljubavnim putovanjima. Proširite vidike i upoznajte nove krajeve s voljenom osobom. Slobodni Rakovi mogli bi naći srodnu dušu na izletu. Imate dobrih zamisli, no postoji opasnost da ih zbog tromosti ili manjka vjere nećete provesti u djelo. Ako vam je posao obiman, obavljajte ga u nekoliko faza. Čuvajte se kartica i online plaćanja jer sreća bi trajala sve dok računi ne dođu na naplatu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Priyanka Chopra je u horoskopu Rak, rođena je 18. srpnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bili slobodni, bili zauzeti, ljubavni život Lavova razvijat će se po njihovom ukusu. Od vas se traži samo malo više prilagodljivosti nego što je uobičajeno. Budete li htjeli voditi glavnu riječ, naići ćete na otpor umjesto na topao zagrljaj. Zasučete li rukave, mogli biste postići sjajne rezultate. Poradite na odnosu sa suradnicima i nadređenima. Zapadnete li u novčane neprilike, pomoć će doći s neočekivane strane.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Rajko Dujmić je Lav u horoskopu, rođen je 7. kolovoza 1954. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Djevice, izgledno je da ste pod pojačanim radnim ili školskim pritiskom, no on će proći. Ne dopustite da vas trenutno loše raspoloženje dovede u sukob s bližnjima. Nije vrijeme za sređivanje neraščišćenih računa u privatnom životu jer niste dovoljno fleksibilni i racionalni. Nastojite održati koncentraciju po kojoj ste poznati. U tom cilju izbacite iz neposrednog okruženja sve što bi vam moglo odvlačiti pažnju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
David Copperfield u horoskopu je Djevica, rođen je 16. rujna 1956. Izvor: Profimedia / Autor: GLOBE PHOTOS / DDP USA i Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slobodnim Vagama smiješi se niz zanimljivih poznanstava. Mars u vašem znaku tjera vas na tjelesnu akciju pa ćete htjeti što prije uletjeti u nečiji zagrljaj. Nastojite se ograničiti na jednu osobu. Pronađite vremena za obitelj i ukućane. I oni su željni vašeg društva. Želite li poboljšati financijsko stanje, bit će dovoljno da malo mućnete glavom. Neki od vaših brojnih talenata mogli bi se pokazati isplativima.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Tereza Kesovija horoskopska je Vaga, rođena je 3. listopada 1938. Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL

Pod utjecajem Venere u njihovom znaku, pohota Škorpiona nabujat će do krajnjih granica. To nije problem ako ste u vezi i vjerni partneru, no u ostalim slučajevima mogli biste upasti u nepriliku. Želite li napraviti sve što ste naumili, bit će vam potrebna jako dobra organizacija i precizan dnevni raspored. Vaše veze i poznanstva mogli bi se pokazati vrlo plodnima u financijskom smislu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U više navrata Strijelci će zastati i razmišljati o tome koliko su zadovoljni ljubavnim statusom. U jednom trenutku past će vam na pamet da je došlo vrijeme za korjenite promjene, no nedugo potom doći ćete do drukčijeg zaključka. Ovo drugo bit će točno. Ne tražite previše. Napravite plan i hrabro krenite prema željenom cilju. Držite se izreke 'štogod možete učiniti danas, ne odgađajte za sutra'.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Christina Aguilera horoskopski je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1980. Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Jarcima se nudi sjajna prilika da poprave i učvrste odnos s partnerom. Oprostite mu pogreške, ispričajte se za svoje. Ne budete li pomirljivi, svaka bi se ljubavna prepirka mogla izroditi u žestok sukob. Spremnost na kompromise će vam se isplatiti. S druge strane, tvrdoglavost i uvjerenje da uvijek znate najbolje doveli bi vas u sukob s drugim poslovnim subjektima. Prihvatite činjenicu da i drugi mogu biti u pravu.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjake očekuje luda ljubavna vožnja. Uzbuđenja, većinom pozitivnih, bit će napretek. Slušat ćete srce i zanemarivati logiku, no to će vam ovog tjedna biti dobitna formula. Imat ćete osjećaj da su vas se svi prijatelji koje dugo niste vidjeli istodobno sjetili. Mogli biste se previše pouzdati u sreću. Oslonite se ponajviše na disciplinu, trud i komunikacijske vještine.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Spoj odlučnosti i šarma pokazat će se najboljim oružjem u osvajačkim pohodima Riba. Neće vas zanimati neobavezno koketiranje, već isključivo započinjanje nečeg ozbiljnog. Bit ćete otvoreni za ljubavne užitke i dosad neiskušane aktivnosti. Želja da po svaku cijenu promijenite nešto na polju karijere mogla bi vam donijeti više štete nego koristi. Za sada se zadržite samo na planiranju i ispitivanju terena.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.