TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi će biti pojačano svadljivi, Lavovi imati naglašen libido, a Ribe će teško podnositi samoću

21.12.2020 u 06:30

Bionic
Reading

Bikovi bi ovoga tjedna mogli pasti na čari drugačijeg pojedinca dok bi duži period proveden s partnerom za Rakove mogao rezultirati trzavicama. Strijelci će biti pojačano zavodljivi, a Vodenjaci bi mogli razviti simpatije prema osobi koja će slučajno ući u njihov život

Blagdanski tjedan Ovnovi će provesti frustrirani, što zbog manjka izlazaka i zabave, što zbog onih koji krše preporuke zdravstvenih stručnjaka, a početkom vladavine Jarca bit će u tradicionalno nepovoljnom položaju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi bi ovoga tjedna mogli pasti na šarm pričljivog i uvjerljivog pojedinca, no iako se suprotnosti privlače, nedostatak srodnih interesa najavljuje avanturu kratkog vijeka. Na poslovnom planu Bikovi neće briljirati, stoga popustite i taktički se povucite.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Gigi Hadid horoskopski je Bik, rođena je 23. travnja 1995. godine Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Blizancima koji su u vezi ovaj će tjedan zaokupljenost poslom unijeti nemir u odnos dok bi slobodni mogli razviti naklonost prema osobi iz službene sredine. Ako vas ovoga tjedna netko iritira na poslu, svoje mišljenje prikrijte i odglumite dobro raspoloženje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Iako bi Rakovima razdvojenost od voljene osobe mogla teško pasti, duže vrijeme provedeno s partnerom 'u komadu' moglo bi rezultirati trzavicama, stoga pristanite na manje kompromise čak i ako vam ne budu po volji. Vladavina Jarca Rakovima sugerira veći oprez u poslu, s novcem, računima i porezima, a ovoga tjedna bit će u osrednjoj formi.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će u blagdanskom tjednu imati pojačan libido koji će ga poticati na traženje erotskih iskustava. Zauzeti će imati burne emocije, a u nestabilnim odnosima moglo bi i zaiskriti. Zaposleni će biti marljivi i voljni žrtvovati svoje slobodno vrijeme radi afirmacije kod nadređenih.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kylie Jenner je horoskopski Lav, rođena je 10. kolovoza 1997. godine Izvor: Profimedia / Autor: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Djevicama se sugerira da ovoga tjedna pronađu vremena za zajedničke aktivnosti s voljenim i na taj način spriječe upadanje odnosa u rutinu i udaljavanje od partnera. Slobodne Djevice njihova simpatija mogla bi izigrati dok se na poslovnom planu okolnosti za Djevice poboljšavaju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage i njihovi partneri međusobno će si pomagati na raznim područjima, no ovoga tjedna zapostavit će svoju erotsku stranu veze. Slobodne Vage ostavit će izvrstan dojam na nove znance, no neće srljati u novi odnos. Ženske pripadnice mogle bi imati problema s reproduktivnim organima dok će muški pripadnici Vaga biti podložniji ozljedama.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpionima bi predstojeći flert ili veza mogla otkriti mnogo toga što do sada nisu znali. Jedno prijateljstvo ili rodbinska veza mogla bi pretrpjeti udarac, a upornost i borbenost pokazat će se presudnima za ostvarenje profesionalnog uspjeha.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Julia Roberts je horoskopski Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. godine Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Venera u znaku Strijelca ovog tjedna učinit će ih namjerno ili nehotice zavodljivim, što bi moglo izazvati oprečne reakcije. U poslu se ne ustručavajte potražiti pomoć jer će vam većina onih koje biste htjeli konzultirati biti naklonjena i voljna izaći u susret.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima bi se ovoga tjedna netko mogao prenapadno udvarati, zbog čega će biti sumnjičavi. Uživat ćete u osami više nego u društvu nekoga koji od vas zahtijeva prilagodbu. Stvaralačko nadahnuće potiče na naporan rad, stoga se sugerira da ga ovog tjedna iskoriste što je bolje moguće.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci bi ovoga tjedna mogli razviti snažnu simpatiju prema osobi koja će slučajno ući u njihov život, no manjak optimizma mogao bi ih zaustaviti na korak prije nego što otvore svoje srce. Na poslovnom planu bit će rastrgani između riskiranja i igranja na sigurno.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jennifer Aniston horoskopski je Vodenjak, rođena 11. veljače 1969. godine Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Solo pripadnicima Riba samoća će ovoga tjedna teško padati pa će se truditi započeti novu vezu ili pronaći nekoga tko će im uliti nadu. Žudnja za nježnošću i pažnjom Ribe bi mogla navesti da u svakoj osobi vide mogućeg ljubavnog partnera. Na poslovnom planu im cvjetaju ruže. Ovoga tjedna mogu očekivati nove poslovne prilike, povoljne novosti za plaću ili premještaj na bolje radno mjesto. 

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.