s platformom i zakovicama

Ovi elegantni modeli 'crocsica' najnoviji su modni hit kojem je teško odoljeti

14.08.2023 u 09:07

Bionic
Reading

Crocs Crush Slide model ističe se otvorenim prstima i minimalističkom platformom koja garantira udobnost cijelog dana, a tu su i originalni modeli kreirani u suradnji s Balenciagom

Otkako su se oslobodile statusa ružnih cipela koje treba izbjegavati pod svaku cijenu (koliko god udobne bile) i postale cool modni dodatak, dizajn Crocsica znatno je napredovao.

I dok smo dugo godina mogli gledati pomalo jednolične modele koji su se razlikovali samo u bojama, u posljednje vrijeme svjedočimo sve većem broju redizajniranih i pomalo revolucionarnih modela.

Među najpopularnijima je Crocs Crush Slide, model gumenih sandala koji se razlikuje od klasičnih komada po tome što posjeduje fino oblikovana platformu koja prati liniju stopala te završava punašnom petom.

Pogodnost 'Crush Slide' modela su i otvoreni prsti te rupice na gornjoj strani koje omogućuju koži da diše i pružaju toliki osjećaj ugode da ćete ih poželjeti nositi cijeli dan.

Još jedan redizajniran model koji treba uzeti u obzir jest onaj nastao u suradnji s Balenciagom, francuskom modnom kućom koja je među prvima prepoznala modni potencijal ovih 'ružnih sandala'.

U njihovoj ponudi pronaći ćete 'crocsice' koje, što je bilo gotovo nezamislivo do prije nekoliko godina, odišu elegancijom! Među širokom ponudom, ističu se metalik modeli te sandale s platformom obogaćenom zakovicama, a mnoge će oduševiti i idealan komad za hladnije dane - Balenciaga Crocs visoke gumene čizme u ružičastoj, krem i crnoj boji.