RUŽIČASTA RASKOŠ

Omražene crocsice zablistale u Barbie izdanju

18.07.2023 u 13:40

Bionic
Reading

U Barbie vagon uskočio je i poznati američki brend Crocs. Kreatori najomraženijih sandala od gume postali su dijelom velike promotivne kampanje u povodu izlaska filma ‘Barbie’ Grete Gerwig, a rezultat navedenoga je neodoljiva, ružičasta linije omražene obuće

Najočekivaniji film ljeta samo što nije započeo s redovnom kinodistribucijom, a prati ga čak tri tisuće suradnji. Štoviše, jedan je od najinspirativnijih filmova za svijet mode, pa je kompanija Mattel do sada ostvarila suradnje s brojnim modnim brendovima poput Balmaina, Superge ili Alda, da bi se na tom bogatom popisu ovih dana pronašao i Crocs.

Poznati američki brend odlučio je unijeti dašak poznatog ‘Barbie svijeta’ u svoje omražene klompe od gume kroz capsule kolekciju koja će u prodaju biti lansirana 24. srpnja.

U suradnji s Mattelom, Crosc je osmislio četiri verzije svoje prepoznatljive obuće, čija će cijena u prodaji iznositi od 19,99 eura do 74,99 eura.

Kako biste ih mogli personalizirati po želji, dva su brenda osmislila i proizvela privjeske koji se mogu staviti na njih kako bi im dali potpuno novi izgled.

  • +30
Sandale po cijeni do 30 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo