SVE JE IZNENADILA

Victoria Beckham pokleknula pred bizarnim čizmama koje su podijelile modni svijet

27.07.2023 u 12:34

Bionic
Reading

Njezin elegantan stil odijevanja godinama predstavlja inspiraciju ženama diljem svijeta, a ovih dana odlučila je testirati kako se u njega uklapa najviralniji model čizama na modnoj sceni

Nakon što je 2021. godine ugledala crocsice boje lavande s potpisom brenda Drew House Justina Biebera, Victoria Beckham izjavila je ‘Mislim da bih radije umrla’. Ipak, sudeći po fotografiji koju je ovog tjedna objavila na Instagramu, čini se kako je omraženoj obući promijenila mišljenje, kao i najhladnokrvniji modni estete.

Modni dizajneri poput Gruzijca Demne Gvasalije na čelu modne kuće Balenciaga, neumorno su radili na rehabilitaciji imidža kojeg na modnoj sceni imaju gumene sandale brenda Crocs, do te mjere da se čini da ih čak ni uvijek elegantno dotjerana Victoria Beckham više ne može ignorirati.

Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica, navedeno je potvrdila uskočivši u ogromnu iteraciju kontroverznih natikača.

Naziva Behemot Croot, riječ je o najnovijem modelu viralnih čizmi brenda MSCHF predstavljenih u crocs ruhu. Crvena verzija koja im je prethodila postala je glavnom temom razgovora u modnim krugovima, što nimalo ne čudi. Inspirirane japanskim likom Astro Boyjom, u roku od 24 sata postale su ogromni hit na društvenim mrežama, a sada su predstavljene žute i s poznatim Crocs elementima.

Bizarno velike čizme po uzoru na crocsice, međutim, nisu jedini par obuće s kojim je poznata Britanka uspjela izazvati modne debate. Navedeno je postgla i čizmamama s otvorenim prstima koje sama potpisuje i kojim je proteklih mjeseci zaokružila brojne odjevne kombinacije.   

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia