VOLI IH I BLAKE LIVELY

Ove udobne i tople čizme svake se sezone vraćaju na scenu, a modni su klasik u koji vrijedi investirati

16.12.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Udobna i topla obuća čiji je dizajn nadahnut planinarskim čizmama neprolazni je modni klasik koji se svake godine tijekom jesensko-zimskog razdoblja vraća na gradske ulice i profile poznatih fashionistica na Instagramu

Gležnjače sa svojim prepoznatljivim detaljima, poput rebrastog potplata od gume, efektnih kukica i uočljivih vezica, neodoljivo podsjećaju na planinarske čizme, odnosno popularne gojzerice, i uvijek su poželjan dodatak jesensko-zimskim stajlinzima.

Popularne planinarske čizme s vremenom su se transformirale u poželjan dio svake modne kombinacije.

Među ljubiteljicama ovakvih modela je i modna ikona Blake Lively - chic planinarske čizme spojila je s udobnim hlačama širih nogavica, uskim bijelim topom i efektnom torbicom smeđih tonova.

  • +16
Čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

I ove godine high street brendovi, ali i poznate modne kuće, stavili su nas na 'slatke muke' jer ponuda doista nikad nije bila bogatija.

Nećete pogriješiti ako se npr. odlučite za klasični model u crnoj varijanti, jer izgleda nevjerojatno elegantno i prikladan je za brojne prigode, ali ako se ne možete odreći obuće na petu, nećete se puno namučiti ni tražeći takav model planinarskih čizama.

Pa ako niste pretjerano zaljubljeni u combatice ili popularne uggsice, nećete pogriješiti ovakvim planinarskim modelima koji se odlično sljubljuju kako s puffer jaknama, tako i s kaputima, krznenim jaknama, kožom...