PRELIJEPA MICHELLE PFEIFFER

Imamo i dokaz: Bezvremenski bob briše godine u trenu i pristaje svima

16.12.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Zanosnu Michelle Pfeiffer, koja u svojoj filmografiji ima impresivne naslove poput 'Lica s ožiljkom', 'Vještica iz Eastwicka' i 'Opasnih veza', mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, a i danas izaziva divljenje kako svojom klasičnom ljepotom, tako i elegantnim stilom

Slavna plavuša godinama je vjerna svojoj blond nijansi koju osvježava jedva vidljivim pramenovima, zahvaljujući kojima se postiže više volumena, kao i mladenački izgled.

Michelle (64) se uoči blagdana odlučila za promjenu imidža, a nova frizura pokazala se fantastičnim potezom jer je u prvi plan istaknula njezine oči i jagodice.

Chris McMillan, glasoviti celebrity frizer zaslužan za nevjerojatne frizure Jennifer Aniston, obožavane diljem svijeta, osmislio je i novi look za Michelle koji ostavlja bez daha.

Da je bob apsolutni must have, već nekoliko sezona nije nikakva novost, a ovaj je klasični rez, koji pristaje svima bez obzira na dob, sad osvojio i prelijepu glumicu te ju je pomladio.

  • +4
Michelle Pfeiffer Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Minimalistički dulji bob s tzv. tupo ošišanim vrhovima vrlo je chic i ženstven te ima još jednu prednost - nije mu potrebno nikakvo posebno stiliziranje.

Dulji bob preporučuje se onim damama koje ponekad požele nositi punđu ili rep, a lako ga možete uz pomoć uvojaka ili valova transformirati u neodoljivi look idealan i za svečane prigode.

KAO DA NE STARI

Evo kako je nekad izgledala: Iako je u sedmom desetljeću Michelle Pfeiffer i danas osvaja bezvremenskom ljepotom

Pogledaj galeriju

'Ponekad samo jednostavan tupi rez na ključnoj kosti čini čuda. Koristim i oblik tijela, ali i lica za procjenu idealne duljine. Ponekad jednostavnost čini veliku razliku', objasnio je McMillan na Instagramu, a lijepa glumica je za svoju novu frizuru i osvježenu boju dobila pregršt komplimenata.

'Ta žena je tako lijepa', 'Ljepotica', 'Predivna frizura', 'Hoću i ja', 'Njoj bi i frizura 'kahlica' dobro stajala', samo su se nizali komentari na račun novog looka lijepe Michelle.

Ovaj novi stil, složit će se svi, donio je šarmantnu mladenačku vibru i potpuno promijenio Michellein imidž, pa ako tražite savršenu frizuru oko koje nećete imati puno posla, možda vas nadahne ova neodoljiva varijanta koja izvrsno pristaje slavnoj glumici.