MLADENAČKI LOOK

S pomlađujućim efektom: Ova modna kombinacija Ljupke Gojić Mikić teško će ikoga ostaviti ravnodušnim

16.12.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Stil Ljupke Gojić Mikić jedinstven je, poseban i drukčiji, a po mnogima s pravom zaslužuje titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica

Manekenka koja je ostvarila zapaženu karijeru i u inozemstvu naprosto briljira svojim modnim izborima koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Uvijek inovativna i originalna, Ljupka Gojić Mikić redovito oduševljava modne zaljubljenice te nadahnjuje svojim kombinacijama.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki voli nenametljiv mladenački stil koji savršeno odgovara njezinoj osobnosti, a najbolja je reklama i za Jolie Petite, svoj brend koji godinama uspješno gradi.

Ljupka je tako ponovno kombinirala efektnu kreaciju s vlastitim potpisom, za što je dobila redom pozitivne komentare.

  • +7
Zimske jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kao i obično, lijepa Zagrepčanka, majka triju djevojčica, najbolja je ambasadorica svoga brenda, a za ovaj je stajling zaslužila samo pohvale.

Efektna haljina s kapuljačom, nadahnuta dizajnom hudice, pun je pogodak i fantastična ideja ako volite ležerniji stil te se ni tijekom hladnijeg razdoblja ne odričete haljina.

Cool beanie kapa, udobne tenisice i prošivena duga jakna upotpunili su ovaj casual look supruge Mihaela Mikića, idealan za jesensko-zimske mjesece.