TOPLE I TRENDI

Ove su jakne apsolutni modni hit, a mi smo pronašli najljepše modele

02.12.2018 u 17:46

Bionic
Reading

Iako puffer jakne ili popularno zvani skafanderi nikad nisu bili najomiljeniji odabir trendseterica, moda se ponovno poigrala nama i katapultirala ih na sam vrh liste najpoželjnijih trendova sezone

Zavirite li na stranice popularnih high street trgovina, primijetit ćete da su u ponudu stigle gomile puffer jakni raznoraznih boja, krojeva i uzoraka. Još za vrijeme tjedana mode na kojima su predstavljeni nadolazeći trendovi za jesen/zimu 2018., bilo je i više nego jasno da će skafanderi odigrati vodeću ulogu u ovoj sezoni.

Modne kuće Alexander McQueen i Sacai posvetile su svoje kolekcije predimenzioniranim i dekonstruiranim pufferima koji su ubrzo potom izazvali pravi bum na modnoj sceni. Sve više trendseterica zamjenjuje kapute upravo ovim jaknama koje će, ako je vjerovati modnim stručnjacima, postati must have sezone.

Prije nego bacite oko na galeriju s najljepšim puffer jaknama koje se trenutno mogu pronaći u popularnim high street trgovinama, provjerite koji se modeli najviše ističu ove sezone.

  • +75
Puffer jakne za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

1. Predimenzionirani puffer

2. Efektni uzorak

3. Karirani uzorak

4. Cropped puffer

5. Životinjski print

6. Dugački puffer

7. Metalizirani puffer