MODNI ULOVI

Za zimu sa stilom: Izabrali smo najljepše kapute iz bogate ponude

04.11.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Temperature iz dana u dan nemilosrdno padaju, što znači samo jedno – vrijeme je da se bacimo u potragu za nešto toplijom odjećom i obućom. Iako je većina nas iz ormara već izvadila omiljene čizmice i zimske veste, mnogi se još uvijek nisu odlučili oboružati pokojim trendi komadom. Ono bez čega nijedna jesen ne može proći je udoban, topao i trendi kaput kojemu većina žena prilikom šopinga posvećuje posebnu pažnju

Ako pitate redom vodeće modne stručnjake, svi do jednog će vam reći da je prilikom odabira idealnog kaputa važno da bude odgovarajućeg kroja koji laska figuri, od kvalitetnog materijala koji je istovremeno udoban te ga je lako održavati, a na zadnjem, ali ne i najmanje važnom mjestu svakako je estetika.

Ova sezona jednako je uzbudljiva kao i protekla jer modni virtuozi pripremili su pregršt trendi modela koji će dominirati narednih mjeseci, a kao i svake sezone, tako se i ove ipak izdvaja nekoliko njih u koje vrijedi investirati novac ukoliko želite biti u skladu s trendovima.

Tri modela kojima ne možete pogriješiti:

1. Životinjski print

Već i ptice na grani znaju da je životinjski print osvojio modni svijet i ne planira još neko vrijeme otići u zaborav. Godinama ponavljamo kao papagaji da je kaput s uzorkom leoparda bezvremenski komad koji ne izlazi iz mode, stoga ako ste do sada odgađali postati njegova ponosna vlasnica, pravo je vrijeme da to promijenite. Leopard, tigrasti, zebrasti i zmijski uzorak preplavili su trgovine, a sve je više i neodoljivih kaputa s ovim printovima.

2. Karirani uzorak

Karirani uzorak već drugu sezonu zaredom suvereno vlada modnom scenom. Nema ništa privlačnije od kariranih kaputa s retro štihom, kakve su nekada nosili naše bake i djedovi. Na vama je da odaberete hoće li to biti ultradugi ili kratki model, u sigurnoj sivoj ili smeđoj varijanti ili pak nekoj upečatljivoj boji, poput crvene.

3. Teddy kaput

Prošle sezone takozvani teddy kaputi su nas potpuno osvojili, a i ove će sezone dominirati ulicama. Ove jeseni mogu se pronaći u svim bojama poput trendi žute i plave, a ako igrate na sigurnu kartu, odaberite model u bež ili smeđoj boji jer savršeno odgovara svakom stajlingu i lako se kombinira.

Ukoliko ste u potrazi za novim kaputom kojim ćete upotpuniti svoju zimsku garderobu, zavirite u galeriju i pronađite svog favorita u moru pristupačnih high street modela.

  • +125
Kaputi iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije