VJEČITI TRAPER

Ove smo jakne obožavali u 90-ima, a sad su se vratile u modu na velika vrata i ljepše su no ikad

20.02.2019 u 06:42

Bionic
Reading

Jakne iz kojih nismo izlazili u 90-ima ovoga proljeća su veliki hit, a ovaj su stari trend u novom ruhu oduševljeno prigrlile poznate fashionistice i influencerice

Povratkom 90-ih u modu jakne od denima su ponovno in te ne sumnjamo kako će u narednim mjesecima preplaviti gradske ulice.

Zaljubljenice u modu spretno uključuju jakne od denima u svoje dnevne, ali i večernje kombinacije, a nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za oversized modele koji sjajno izgledaju u kombinaciji s npr. maksi haljinama ili suknjama cvjetnog uzorka ili ako je npr. sparite s još jednim velikim hitom: hlačama animal dezena ili onima od kože/vinila.

  • +47
Veliki povratak traper jakni Izvor: Promo fotografije / Autor: Bershka

Slavna ljepotica Emily Ratajkowski također je velika ljubiteljica jakni od trapera koje kulerski nosi sa sportskim cargo hlačama i tenisicama, a viđali smo ih i na uvijek skockanoj glumici i pjevačici Seleni Gomez.

Izbor u našim trgovinama doista je bogat pa možete birati između kraćih modela koji lijepo ističu struk ili modernih predimenzioniranih jakni kakve smo vidjeli na curama iz klana Kardashian-Jenner ili na modno osviještenim sestrama Hadid.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ove će sezone biti osobito tražene traper jakne s izvezenim detaljima, iskrzanih rubova, s modernim rupama ili ukrašene neobičnim aplikacijama...

  • +31
Traper na traper obožavaju i svjetske zvijezde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su modne kombinacije traper na traper u prošlosti bile veliki modni no-no, fashionistice sad rado nose ovakve donedavno nezamislive outfite, a osnovno je pravilo nositi traper u dvije različite nijanse.

Da se radi o ubojito dobrom spoju, već su dokazale slavne fashionistice poput Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Gigi i Belle Hadid te mnoge druge koje se nimalo ne ustručavaju nositi all denim kombinacije.