Kako im odoljeti?

Ove sandale su postale modni imperativ broj jedan

12.06.2017 u 07:58

Bionic
Reading

Ljubiteljice chic modnih detalja vrlo dobro znaju da upečatljive cipele podižu i najdosadniju modnu kombinaciju, a definitivno najzanimljivije cipele koje su ovog ljeta must have natikače su svih boja i uzoraka. Rado bismo vam rekli da morate nabaviti barem par ovih ljepotica, no kad bolje razmislimo, od viška glava ne boli, jer natikače možete nositi uz baš sve

Sandale su obavezan ljetni modni dodatak, no ono što je ove sezone apsolutni must have su natikače. Nikad uzbudljiviji modeli natikača preplavili su trgovine, a trendseterice su već odavno nabavile svoje omiljene modele kojima će začiniti baš svaki ljetni outfit.

Od pliša, kože, konopa, gumene, s cirkonima, izvezene, s volanima ili krznom - natikače su ovog ljeta gdje god se okrenete. Nekad omražene one gumene za plažu doživjele su povratak na velika vrata, a ove sezone nose se uz apsolutno sve.

Vrući modni dodatak možete nositi uz haljine, hlače, trenirke, u casual ili elegantnijim izdanjima, a sve ovisi o tome što svojim stajlingom želite postići. Neke od natikača toliko su chic da ih možete kombinirati i uz poslovni look. Sve što je ovog ljeta važno su pedikura i minimalno jedne upečatljive natikače koje će podignuti i najdosadniji stajling.

Ako ste u potrazi za parom trendi natikača, ali vam nikako ne polazi od ruke pronaći one idealne, po vašem guštu, ništa ne brinite, jer za vas smo pripremili neke od najljepših modela koji se trenutno mogu pronaći u trgovinama high street brendova.

Zavirite u našu galeriju i probajte odabrati samo jedne!

  • +25
Natikače bez kojih ljeto ne može početi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije