ŠTO ĆE SE NOSITI

Želite biti trendi ovoga ljeta? Morate imati ove sandale

11.05.2017 u 06:40

Bionic
Reading

Iako nam se zbog varljivog svibnja čini kako je sezona otvorenijih modela cipela jako daleko, mnoge fashionistice koje ništa ne propuštaju slučaju već su u potrazi za trendi sandalama ili natikačama koje će uklopiti u svoje proljetno/ljetne oufite

Bez obzira odlučite se li se za udobnu obuću poput vječnih Birkenstockica koje odlično izgledaju u svim prigodama ili ste za elegantnije varijante must have natikača s kitten ili block petom, nećete pogriješiti.

Ukoliko ste posebno raspoloženi za eksperimentiranje, među najnovijim trendovima su i modeli s plastičnim detaljima (iako mnogima plastika i vrućina ne zvuči nimalo obećavajuće).
 

Kožnate japanke 

Bez obzira što mislili o njima, modeli kožnatih japanki s posebnim obručem za prst veliki su ovosezonski hit i preplavili su police high street trgovina. Samo oprez, nokti moraju biti savršeno dotjerani inače ćete postići potpuno krivi efekt.

  • +4
Ljetne cipele koje morate imate Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Udobne natikače s remenima

Čak je i Chanel podlegao trendu udobnih natikača koji je zaludio svijet. Sve varijante ove ležerne obuće još uvijek su totalno trendi. Zato bez puno razmišljanja čim zatopli možete uskočiti u vaše omiljene birkenice ili varijante na temu…

Ravne natikače

Udobne i nosive u svakoj prigodi ravne natikače su opet aktualizirane. Nosite ih s trapericama kraćih nogavica ili maksi suknjama. 

 

Sandale od PVC-a

Da, dobro ste pročitali! Trend koji je popularizirala Carrie Bradshaw početkom 2000-ih u hit seriji 'Seks i grad' vratio se u velikom stilu! Ukoliko niste spremni izdvojiti za ovu modnu inovaciju nekoliko stotina kao primjerice za trendi PVC sandale model s potpisom Maryam Nassir Zadeh, odlične zamjenske varijante možete pronaći i u ponudi popularnih brendova poput Zare ili Manga.

Sandale od šage

Ne, ne radi se o špagericama, već o sandalama koje su ispletene od debelog užeta. Savršeno izgledaju u svim dnevnim kombinacijama, a ljubiteljice ovakvih modela kažu da su vrlo udobne.

Bijele sandale

Bijele sandale s block petom s remenčićima veliki su ovosezonski hit stoga svakako ih uvrstitie u svoje ljetne kombinacije kako dnevne ili večernje.

Flatforme

Sudeći prema ponudi svima pristupačnih brendova, ali i velikih modnih kuća, dominacija svih varijanti 'flatformica' ne pokazuje znakove slabljenja. Mnoge modne kuće poput Guccija ili Prade uvrstile su ih i u svoje ovosezonske kolekcije stoga ako vam se sviđaju ovakvi modeli, u flatformicama ćete ovoga ljeta biti totalno in.

Ting-a-Ling-A-Ling || @proenzaschouler in paradise 🇯🇲 #welcometojamrock

A post shared by Shiona Turini (@shionat) on

Natikače s dizajnerskim logom

Natikače s dizajnerskim logom, poput onih kuće Dior veliki su hit ovoga proljeća i ljeta, a modne blogerice već ponosno pokazuju svoje primjerke.