TEŠKO JE ODVRATITI POGLED

Ove obline otopile bi i santu leda: Atraktivne ljepotice podigle su temperaturu do usijanja

04.07.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Natalie Halcro i Olivia Pierson, slavne blogerice i vlasnice modnog brenda Nat & Liv, predah od obaveza odlučile su uzeti kratkim odmorom u Miamiju te su uživale na obližnjoj pješčanoj plaži. Kao jedne od najuspješnijih modnih blogerica današnjice atraktivne crnka i brineta marljivo rade i kada su na odmoru, pa su se u pauzi od fotografiranja na plaži poželjele osvježiti u moru, a ti prizori nisu prošli neprimijećeno

Blogerice Natalie Halcro i Olivia Pierson mnogima su poznate i po prvoj sezoni reality showa 'WAGS', u kojem su se ove ljepotice, inače sestrične, predstavile široj publici. Ista krv objašnjava i sličnu tjelesnu građu, odnosno bujne obline koje ljepotice često naglašavaju svojim stajlinzima. Ništa drugačije nije ni kada je izbor kupaćeg kostima u pitanju.

Atraktivne blogerice, koje se mogu pohvaliti multimilijunskom brojkom pratitelja na društvenim mrežama, za kupanje na plaži u Miamiju odabrale su izazovne kupaće kostime koji su u prvi plan stavili njihove raskošne obline. Dok je Olivia bezbrižno upijala zrake sunca u bijelom bikiniju nalik onomu koji je davne 1962. nosila Bondova djevojka Ursula Andress, Natalie se borila s nestašnim oblinama u provokativnom crvenom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom i tanga gaćicama.

  • +14
Natalie Halcro i Olivia Pierson uživaju na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oštrom oku paparazza, koji ih je ulovio dok su pozirale, djevojke nisu mogle promaknuti, kao, sigurni smo, ni slučajnim prolaznicima koji su se ondje zatekli, jer ovakve je ljepotice teško ne primijetiti.