PODIŽE TEMPERATURE

Slavna brineta zavodi oblinama u minijaturnom bikiniju koji je umalo otkrio previše

02.07.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Model Emily Ratajkowski koja je svojim oblinama osvojila i pjevača Robina Thickea, u čijem je spotu 'Blurred Lines' plesala u toplesu, redovito svoje obožavatelje razveseli golišavim fotografijama u bikiniju, a upravo u jednom takvom naslikavanju za fanove slavnu ljepoticu je uhvatio paparazzo dok je uživala na jahti s nekolicinom prijatelja

Atraktivna ljepotica koja je nakon male uloge u spotu pjevača Robina Thickea 2013. godine doživjela planetarnu popularnost i to zahvaljujući svojim prirodno bujnim oblinama, danas glasi za jednu od najseksi žena na svijetu, a svoje raskošne obline Emily Ratajkowski drage volje stavlja u prvi plan, kako na društvenim mrežama, tako i prilikom odijevanja.

Tople ljetne dane slavna brineta jedva je dočekala za tulumarenje po prestižnim europskim destinacijama i skidanje u kupaći kostim, pa je tako na odmor ove godine odlučila otići u Grčku. Preplanula ljepotica s nekolicinom prijatelja je unajmila jahtu na Mykonosu i uživala u morskim radostima, a pridružila joj se i jedna od najuspješnijih modela današnjice, Gigi Hadid, s kojom je uspjela iskusiti i noćni život najpopularnijeg grčkog otoka.

27-godišnja brineta nije zaboravila ni na svoje obožavatelje koji s nestrpljenjem očekuju svaku Emilynu sočnu fotografiju, pa je tako sunčajući se na palubi došla na ideju da svoje fanove razveseli seksi fotografijom, a kako drugačije nego u bikiniju. U pomoć joj je priskočio prijatelj koji je atraktivnu brineta marljivo fotografirao iz svih kuteva, dok se ona izvijala u minijaturnom bikiniju koketirajući s kamerom.

Really vibin with Greece tbh

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

U žaru poziranja ljepotici je u jednom trenutku bikini gotovo otkrio i više nego što je trebao. Oštrom oku paparazza ovaj detalj nije promaknuo, a rezultat su i više nego atraktivne fotografije od kojih bi mnogima moglo naglo postati vruće.

  • +36
Emily Ratajkowski u društvu prijatelja odmara na Mykonosu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia