MODNI IMPERATIV

Ove jeseni sve se vrti oko haljina i čizama: Iz ove tri kombinacije trendseterice se doslovno ne skidaju

08.10.2019 u 16:17

Bionic
Reading

Drage sandale, bilo nam je drago družiti se s vama, ali sada je vrijeme za nove modne avanture. Temperature su se spustile, a to znači samo jedno - vrijeme je za čizme! Ako se pitate uz što ih je najbolje nositi, trendseterice predlažu haljine. Modne profesionalke već su uskočile u omiljene čizme, kombinirajući ih s raznoraznim modelima haljina, a evo kako one to rade

Proteklih tjedana zaredali su se njujorški, londonski, sada i milanski tjedan mode, a mi bez predaha pratimo trendseterice koje se prešetavaju ulicama modnih metropola. Ono što smo primijetili je to da se sve više zaljubljenica u modu odlučuje za određenu kombinaciju koja se proširila poput epidemije.

Pitate li trendseterice koja modna kombinacija ove jeseni obećava, vjerojatno će vam sve do jedne reći - haljina i čizme. Posljednjih tjedana ovaj outfit preplavio je sve društvene mreže, a mi smo izdvojili tri odjevne kombinacije koje se ponavljaju.

1. Mini haljine + gležnjače s debelim đonom

Gležnjače poput bajkerskih i combat čizama s debelim đonom i ove jeseni bit će jedni od omiljenih modela, stoga ako već niste investirali u jedne, vrijeme je da se počastite ovakvim čizmicama koje same po sebi djeluju vrlo grubo i muževno, ali u kombinaciji s mini haljinom stajling dobiva potpuno drugo značenje. Podjednako dobro izgledaju u kombinaciji s predimenzioniranim džemperom koji možete nositi umjesto haljine, kao i u kombinaciji s elegantnim večernjim haljinama.

View this post on Instagram

Summer mooood ✨🍦💘

A post shared by Amy Shaw (@amyfuchsia) on

2. Midi/maksi haljine + visoke čizme

Midi i maksi haljine već nekoliko sezona zaredom drže visoku poziciju na listi najpoželjnijih trendova, a ove jeseni sve do jedna trendseterica nosit će ih u kombinaciji s visokim čizmama. One su preplavile trgovine, a među najpopularnijim modelima sezone našle su se zgužvane čizme koje savršeno izgledaju u kombinaciji s haljinama. Vjerujte nam na riječ kad vam kažemo da ovom kombinacijom nećete pogriješiti.

3. Elegantne haljine + kaubojske čizme

Kaubojske čizme doslovno iskaču iz paštete. U koju god trgovinu zavirite, na policama ćete primijetiti barem jedan model, a za to postoji i opravdan razlog. Ove čizmice možete nositi gotovo cijele godine, a i proteklih sezona doživjele su svoj vrhunac popularnosti. Pristaju uz apsolutno sve što vam padne na pamet, a posebno čarobno izgledaju u kombinaciji s lepršavim, romantičnim ili elegantnim haljinama. Kao dnevnu varijantu nosite ih u kombinaciji s dužim haljinama i pletenim vestama, a za večernje prilike možete ih uskladiti s mini haljinom s puf rukavima, trenutno velikim hitom.

View this post on Instagram

Ladies who lunch @theoutnet

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on