AMANDA BYNES

Ovakvu šokantnu preobrazbu nismo očekivali!

06.08.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Tko bi rekao da će se slatka teen zvijezda toliko promijeniti

Nekad obećavajuća mlada zvijezda kojoj su mnogi predviđali sjajnu karijeru, danas puni stupce svojim skandaloznim ponašanjem.

Amanda Bynes (27) počela je glumiti još kao djevojčica, a proslavila se 1999. zahvaljujući Nickelodeonovom showu 'Amanda Bynes Show'. Talentirana glumica i pjevačica ostvarila je nekoliko zapaženih uloga, među kojima i nastup u teen hitu 'Hairspray'.

Ali na putu prema vrhu, mlada se zvijezda potpuno slomila – nešto što smo već puno puta nažalost vidjeli na primjeru Lindsay Lohan ili Macaulay Culkina.

Amanda je danas neprepoznatljiva! Mediji su zabilježili njezino uhićenje zbog posjedovanja droge.  Aktivnost na Twitteru donijela joj je puno negativnog publiciteta: 'proslavila se' bizarnim napadima na slavne osobe putem Twittera, postovima o svojim plastičnim operacijama koje namjerava (ili je) napravila te golišavim fotkama.

U svibnju ove godine uhićena je u svom domu na Manhattanu zbog posjedovanja marihuane, a u srpnju je bila i nekoliko dana prisilno hospitalizirana na psihijatrijskom odjelu nakon što je podmetnula požar u jednoj kući u Kaliforniji.


Amanda Bynes

Njezin prijatelj Jonathan Jaxson u jednom je ranijem intervjuu kazao da je glumica i pjevačica potpuno izgubljena te da se okružila osobama koje joj ne misle dobro, već je koriste za svoju promociju.

'To je zbilja tužno, u ovom trenutku njezin najbolji i najiskreniji prijatelj je psić. Svi je žele iskoristiti za svoju osobnu promociju budući da je najavila snimanje albuma. Udaljila se od svoje obitelji. Oni pokušavaju doći do nje, no Amanda ih izbjegava. Odselila se u New York kako bi bila što dalje od njih', izjavio je Jonathan koji je zabrinut za Amandu. Dodao je da vidi sličnost s ponašanjem nesretne Amy Winehouse. Mediji komentiraju da bi ta kombinacija frustracija, usamljenosti, opijata i želje za promocijom putem društvenih medija mogla bi na kraju kobno završiti.

Njezini roditelji bore se za skrbništvo nad njom jer smatraju kako nije u stanju brinuti se o sebi te da je opasna za svoju okolinu.