ODVAŽNO IZDANJE

Ovakvu haljinu nije lako nositi, ali lijepoj Blake Lively je uspjelo

27.04.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih zvijezda iz svijeta Hollywooda, glumica Blake Lively također nije željela propustiti tradicionalnu filmsku manifestaciju CinemaCon u Las Vegasu

Lijepa supruga glumca Ryana Reynoldsa plijenila je pažnju odvažnim izdanjem u poslovnoj maniri. Takozvane sako-haljine u posljednje vrijeme sve su češći prizor na svečanim događanjima, ali i na ulicama svjetskih prijestolnica, a jednoj takvoj nije odoljela ni 30-godišnja Blake Lively.

  • +7
Sako-haljine na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poziranje na crvenom tepihu CinemaCon-a u Las Vegasu uspješno je odradila u tamnoplavoj sako-haljini s potpisom francuske dizajnerice Sonije Rykiel. Ovaj odvažan odjevni komad koji ističe noge i nije ga lako nositi Blake je upotpunila bijelom košuljom i detaljem zlatne mašne, dok se po pitanju obuće odlučila za vrtoglavo visoku, bijelu verziju stilettica ukrašenih zanimljivim grafičkim printom.

  • +6
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim po besprijekornom stilu odijevanja na svečanim događanjima, glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom u teen seriji 'Tračerica' pažnju redovito plijeni zanimljivim frizurama.

Svoje plave uvojke ovaj je put predstavila u valovitoj, razbarušenoj formi, svezane u polurep, te je još jednom u nizu uspjela potvrditi titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Na velikoj manifestaciji, CinemaConu u Las Vegasu, Blake je promovirala nadolazeći triler naslova 'A Simple Favor', koji distribuira kompanija Lionsgate, a njegov redatelj je Paul Feig, koji se proslavio komedijom 'Djeveruše' i ženskim remakeom filma 'Istjerivači duhova'.