SAKO-HALJINA

Odvažna krpica koja ističe noge osvojila slavne ljepotice

25.12.2017 u 17:31

Bionic
Reading

Dobar primjerak sakoa smatra se ključnim odjevnim komadom koji morate imati u garderobi, a duži sakoi u službi haljine ove sezone postali su omiljeni odabir slavnih ljepotica i zvijezda ulične mode

Ozbiljan, poslovni izgled, sudeći po aktualnim jesenskim trendovima, nikad nije bio privlačniji, a uspio je iznjedriti i veliki hit u znaku karirana sakoa.

Ovaj traženi odjevni komad, poput sličnih modela, jednako je zanimljiv u dužoj verziji i u službi haljine. Takozvane sako-haljine u posljednje vrijeme sve su češći prizor na svečanim događanjima, ali i na ulicama svjetskih prijestolnica.

Slavne ljepotice i street style zvijezde najčešće ih nose s cipelama u špic koje stavljaju fokus na noge čineći ih vizualno dužima, no nisu rijedak prizor ni višesezonski hit – zavodljive čizme iznad koljena koje djeluju posebno zavodljivo u paru sa sako-haljinama.

  • +7
Sako-haljine na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pri odabiru ova odvažna odjevna komada posebnu pozornost obratite na njegovu dužinu kako bi prekrivao stražnjicu. Sako-haljine pravilnim stiliziranjem istovremeno djeluju iznimno elegantno i seksepilno, a sudeći po bogatoj ponudi high street brendova, s lakoćom ćete pronaći odgovarajući model za sebe.

  • +8
Trend sako-haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo