život na sjeveru

Ovako izgleda novi Ronaldov dom u Engleskoj: Raskošna kuća s unutarnjim bazenom i tri dnevna boravka

06.09.2021 u 12:11

Bionic
Reading

U posljednjih desetak godina Cristiano Ronaldo promijenio je nekoliko dresova, a samim time i adresa. Nakon što je prije 12 godina napustio Manchester United i preselio se u Madrid, posljednje tri godine proveo je u talijanskom Juventusu, a sad se proslavljeni Portugalac vratio na sjever Engleske, u klub s kojim je upisao prve velike međunarodne uspjehe

Ronaldo je u Manchester doletio s juga Portugala privatnim zrakoplovom s obitelji: djevojkom Georginom Rodriguez, 11-godišnjim sinom Cristianom Jr-om, 4-godišnjim blizancima Evom i Mateom te 3-godišnjom kćerkom Alanom. Manchester je napustio 2009. otišavši u Madrid u transferu vrijednom 80 milijuna funti, a do tada je živio u luksuznom domu u selu Alderley Edge, omiljenom među bogatašima, u kojem su svojedobno živjeli David i Victoria Beckham. Ne čudi stoga što je ponovno odabrao istu lokaciju za novo obiteljsko gnijezdo.

Ronaldo je prije nekoliko dana s obitelji iz zračne luke prevezen direktno u novi dom, luksuznu vilu u ruralnom dijelu Cheshirea, u selo Alderley Edge, u kojem će provesti obaveznu petodnevnu karantenu nakon koje će se pridružiti momčadi.

  • +31
Novi dom Cristiana Ronalda Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Za to vrijeme s obitelji uživa u luksuzno uređenoj kući vrijednoj 6,5 milijuna funti (oko 53 milijuna kuna), za koju se još uvijek ne zna je li privremeni dom ili će biti stalna adresa, barem onoliko dugo koliko Ronaldo bude nosio dres Manchester Uniteda.

Kuća s pet spavaćih soba smještena je na 23 hektara imanja na kojem se nalazi i kućica za goste s dvije spavaće sobe. Glavna kuća ima tri dnevna boravka, radnu sobu, vinoteku i kinodvoranu. Može se pohvaliti i unutarnjim bazenom, high-tech teretanom, saunom, jacuzzijem za šest osoba, tušem/svlačionicama i prostorom za opuštanje.

Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, garderobu i balkon. U potkrovlju se nalazi zaseban stan koji se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka i radne sobe. Aneks s dvije spavaće sobe ima kuhinju/dnevni boravak i dvije kupaonice.