'NASUKANA SIRENA'

Pogledajte i sami zašto je Georgina Rodriguez za posljednju objavljenu fotku s jahte dobila više od 2 milijuna lajkova

20.07.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda i majka njegove najmlađe kćeri Alane Martine, Georgina Rodriguez, ne prestaje provocirati svojim fotografijama. A ovoga puta, luksuzna jahta CG Mare na kojoj uživaju već danima, pala je u drugi plan kada se atraktivna Argentinka skinula na sunčalištu iste

Prije negoli je upoznala planetarno popularnog nogometaša Cristiana Ronalda, danas 27-godišnja Georgina Rodriguez bila je tek atraktivna djevojka koja je radila u Guccijevom butiku u Madridu. No, veza s Ronaldom, kao i činjenica da mu je rodila dijete, od Georgine je preko noći napravila zvijezdu koju danas na Instagramu prati nevjerojatna brojka od 26.1 milijuna ljudi, koji pak s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu objavu.

A iako je možda isprva živjela 'na njegov račun', danas to više ne mora, jer atraktivna Argentinka dobija toliko poslovnih ponuda i modnih angažmana, da je počela odavno birati uz čije će se ime vezati.

Dodatnu popularnost donose joj upravo objave na Instagramu, a vjerujemo da će broj sljedbenika nakon posljednje objavljene fotografije dodatno porasti. A kako i ne bi kada na njoj Georgina Rodriguez pozira naga na sunčalištu Cristianove luksuzne jahte CG Mare, a uz fotografiju ja napisala tek 'nasukana sirena' i stavila emotikon sirene.

  • +11
Georgina Rodriguez u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U prvom je planu njezina stražnjica, kojoj inače posvećuje većinu svojih vježbi, a kojima se hvali upravo na Instagramu. U samo jedan dan za nju je Georgina prikupila više od 2 milijuna lajkova, a komentara, u kojima hvale njezin izgled, nije nedostajalo.