TOPLI OBITELJSKI DOM

Ovako izgleda 21 milijun kuna vrijedna bivša štala za purane u kojoj bi svatko poželio živjeti

30.06.2020 u 19:00

Bionic
Reading

Bivšu štalu koja je nekoć bila dom puranima, par je pretvorio u luksuzni obiteljski dom s ogromnim dvorištem, vrućom kadom i šest garažnih mjesta. Kako moraju seliti, a dom ne mogu ponijeti sa sobom, nerado ga prodaju za 21 milijun kuna

Smještena na 36.500 četvornih metara zemlje u Buckinghamshireu, kuća je opremljena s pet spavaćih soba i četiri kupaonice, a novog vlasnika čekaju i potpuno opremljena dizajnerska kuhinja i vruća kada od cedrovine.

Osim garaže za šest automobila, ova luksuzna nekretnina ima i zasebnu zgradu s uredskim prostorom i prostorijama za smještaj gostiju.

Sadašnji vlasnici nekretninu su kupili prije šest godina, a bivša gospodarska zgrada za smještaj purana u tom je trenutku već bila preuređena u kuću. Vlasnik Charles Wilson, inače dizajner interijera, žali što štalu nije vidio prije inicijalnog preuređenja, jer ga zanima koliko je purana živjelo u njegovom domu.

Wilson je napravio neke izmjene na kući kako bi je prilagodio potrebama svoje obitelji, a najveću probrazbu doživjela je kuhinja koju je učinio više rustikalnom. Pored toga, u dvorištu je napravio vruću kadu od cedrovine.

Na selidbu su prisiljeni radi nastvka školovanja svoje djece, a kad bi to bilo moguće, priznaje Wilson za The Sun, svoj dom iz snova ponijeli bi u svoje novo mjesto prebivanja.

  • +21
Štala za purane pretvorena u luksuzni dom Izvor: Profimedia / Autor: UniquePropertyCompany / BNPS / Profimedia

Osim lokalne škole i dobre željezničke povezanosti s Londonom, agent za nekretnine kao veliku prednost ove obiteljske kuće navodi i mogućnost bijega jednog od drugoga.

'Jedna osoba može uživati u mirnom dijelu, dok svi ostali mogu uživati u drugom dijelu kuće. A i vrtni prostor je ogroman', kaže za The Sun agent.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube