LUKSUZ U CENTRU NEW YORKA

Ima se, može se: Novi, 41 milijun kuna vrijedan stan jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ostavlja bez daha

  • Autor: I. B. T.
  • Zadnja izmjena 19.06.2020 11:24
  • Objavljeno 19.06.2020 u 11:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IPA / ddp USA / Profimedia

Iako je odrasla u Los Angelesu, supermodel Bella Hadid zbog posla većinu vremena boravi u New Yorku, zbog čega je ondje i preselila prije nekoliko godina, kada se odlučila ozbiljno baviti modelingom, a prije potkraj prošle godine investirala je u novouređeni penthouse za koji je iskeširala 41 milijun kuna

Jedna od vodećih manekenki današnjice, Bella Hadid, naporno radi kako bi si mogla priuštiti luksuzan život u New Yorku, a čini se kako se njezin trud itekako isplatio. Njen otac, Mohamed Hadid, proslavljeni investitor nekretnina, naučio je Bellu na što paziti prilikom kupnje nekretnine i kako prepoznati pravu priliku, a njegove je savjete lijepa manekenka objeručke prihvatila.

23-godišnja ljepotica, koju su znanstvenici proglasili najljepšom ženom na svijetu čije se lice savršeno uklapa u matematički ideal ljepote koji su osmislili antički Grci, potkraj 2019. je kupila tek preuređeni penthouse u njujorškom naselju Soho, a uspjela je ispregovarati i bolju cijenu.

Iako je stan bio stavljen u prodaju po cijeni od 47,7 milijuna kuna, lijepa Bella jordansko-nizozemskih korijena snizila je cijenu i ugrabila ga za 41 milijun kuna. Luksuzni penthouse veličine 202 kvadratna metra ima spektakularan pogled na grad, a ništa manje spektakularan nije ni interijer.

  • +13
  • +10

Novi stan Belle Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Moderno uređen stan na dvije etaže ima i privatnu terasu na vrhu zgrade, prostoriju za skladištenje vina, ured i walk in ormar u sklopu glavne spavaće sobe, a svaki detalj u stanu pomno je osmišljen do posljednjeg detalja kako bi se sve savršeno uklopilo u industrijski stil uređenja.