VILA NA AZURNOJ OBALI

Ovakav luksuzni posjed s bazenom rijetko se viđa, a tek kad vidite pogled...

03.05.2023 u 18:06

Bionic
Reading

Raskošan posjed koji je nekoć pripadao danskoj princezi Margaret, vrijedan 9 milijuna funti s nevjerojatnim pogledom na Azurnu obalu, uskoro ide na dražbu

Riječ je o bivšem posjedu princeze Margaret od Danske. Princeza i njezin suprug, princ René od Bourbon-Parme uživali su u ovoj divnoj vili i okućnici koja će se na dražbi naći 16. svibnja.

Ova jedinstvena rezidencija, veličanstveni dvorac ugrađen u kamene zidove tvrđave, poznata je pod nazivom La Carriere i datira iz 1920-ih godina. Luksuzna nekretnina ima pet spavaćih soba i šest kupaonica, nudeći puno prostora za obitelj i goste, dok su prostrana kuhinja i prekrasna blagovaonica savršene za zabavu. Lučni prozori i kameni detalji daju vili jedinstven i elegantan stil.

ZELENA OAZA

Ovako izgleda prvi dom Bradleyja Coopera, a sada za njega traži novog vlasnika

Pogledaj galeriju

Vila pruža veličanstven pogled na rivijeru, zaljev Villefranche, dok krovna terasa s bazenom nudi nevjerojatan pogled na Azurnu obalu.

Budući sretni vlasnik uživat će i u pogledu na divan vrt, stabla i travnjak. Inače, princeza Margaret bila je peto dijete danskog princa Valdemara i njegove supruge princeze Marie od Orléansa te je povezana i s mnogim europskim kraljevskim obiteljima, između ostalih i s engleskom kraljicom Elizabetom. Udala se za princa Renéa od Bourbon-Parme, s kojim je imala četvero djece.