može i ovako

Ovaj podcijenjeni komad odličan je dodatak jesenskim stajlinzima, a pristaje svima

07.09.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Ako netko ima modne lekcije ima u malom prstu, onda je to bez sumnje Carmen Gimeno, omiljena 50 plus influencerica koja već neko vrijeme nadahnjuje modne zaljubljenice

Sjedokosa Španjolka pozirala je u još jednom sportsko-elegantnom izdanju, ponovno dokazujući da se i cjenovno pristupačnim komadima s potpisom popularnih high street brendova mogu kreirati itekako cool stajlinzi koji skidaju godine u trenu.

Njezina nova odjevna kombinacija ujedno je sofisticirana, udobna i praktična te s jakim individualnim potpisom, baš kao što smo i naviknuli od kreativne Carmen.

Ako ste pomalo zazirali od prsluka koji se unazad nekoliko sezona vraćaju na modnu scenu, omiljena pedeset plus influencerica pokazala je kako ih treba kombinirati.

  • +10
Bijele midi i maksi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao i uvijek, stajliš Španjolka iz Bilbaa vješto je kombinirala nekoliko efektnih komada s potpisom i Hrvaticama dragog brenda Zara.

Tako je za svoj look ponovno dobila samo komplimente odjenuvši košulju kratkih rukava, maksi bijelu suknju i chic ravne natikače, a ovaj stajling nadogradila je trendi Zarinim prslukom u neutralnoj nijansi.

Modnim detaljima, poput efektne shopper torbe leopardskog uzorka i chic ogrlice, zaokružila je ovo nevjerojatno izdanje koje nije teško kreirati, a prikladno je za mnoge prigode, uključujući odlazak u ured.