USPJEŠNA SPLIĆANKA

Poznata hrvatska dizajnerica interijera Tina Sablić bilježi novi uspjeh

07.09.2023 u 10:32

Bionic
Reading

Tina Sablić, hrvatska dizajnerica interijera i vlasnica studija Posh Project, nastavlja nizati uspjehe. U portfolio svoje bogate inozemne karijere dodala je i ulogu gošće panelistice na prestižnom Index Saudi Arabia koji će se održati u glavnom gradu - Riyadhu

Najavljen kao najbolje izdanje do sada, Index Saudi je vodeći događaj o dizajnu interijera na kojem se susreću renomirani dizajneri i arhitekti, zajedno sa popularnim brendovima, proizvođačima i izvođačima.

U sklopu Index Design Talks konferencije, Tina Sablić će sudjelovati kao govornik u panel-diskusiji na temu: 'Izgradnja uspješne karijere u dizajnu i arhitekturi: Savjeti i strategije za pokretanje novog posla'. Program je razvijen u bliskoj suradnji vodećih imena dizajnerske industrije kako bi se osiguralo da stvori fokusiranu raspravu oko ključnih tehničkih, estetskih, tržišnih i strateških pitanja i dinamike koja utječu na industriju.

'Poziv za gostovanjem i sudjelovanjem na ovako značajnom događaju zbilja je veliko priznanje mojoj predanosti, viziji i svakodnevnom radu. Željno očekujem izlazak na pozornicu i priliku da podijelim svoje znanje istručnost'.

Studio za dizajn interijera sa sjedištem u Splitu,Posh Project, svojom novom strukturom usluga i konceptom koji nudi potpunu podršku klijentima, od rane faze dokumentacije do vlastite izvedbe i kompletnog opremanja interijera pažljivo odabranim brendovima za rezultat ima visoku poziciju na domaćoj i svjetskoj dizajnerskoj sceni.