FERRAGAMO DJEVOJKA

Gigi Hadid izazvala senzaciju u žutom: Njezinu laskavu haljinu jedino su zasjenile ove cipele

07.09.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Nakon četverogodišnje pauze stiže nova glamurozna revija brenda Victoria's Secret, a jedna od njezinih glavnih zvijezdi je Gigi Hadid

Vojsci slavnih dama u New Yorku, američka 'it' djevojka pridružila se na svečanom predstavljanju nove glamurozne revije brenda Victoria's Secret, koja 26. rujna stiže na Amazonov streaming servis Prime Video.

I dok su brojne uzvanice osvanule u zavodljivim kreacijama tamnih boja, slavna Gigi Hadid privukla je svu pozornost i podigla raspoloženje u drapiranoj haljini vibrantne nijanse žute.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj laskavi model predstavljen je u sklopu ready-to-wear kolekcije brenda Ferragamo za novu sezonu jesen/zima, a Gigi ga je vješto stilizirala crnim komadima, za koje se također pobrinuo talijanski brend na čelu s dizajnerom Maximilianom Davisom.

Njezin odabir činila je crna torbica brenda uz par salonki od špic, koje se od klasičnih verzija izdvajaju maštovitim dizajnom pete.

Revija posrnulog brenda donjeg rublja Victoria's Secret stiže nakon četverogodišnje pauze uslijed koje su uložili velike napore u rebranding i promicanje, do tada nepostojeće, inkluzivnosti.

IZGLEDAJU SENZACIONALNO

Novi početak posrnulog brenda: Victoria's Secret okupio legendarne anđelice

Pogledaj galeriju