S DIOROVIM POTPISOM

Ovaj model torbice s početka milenija uskoro bismo mogli viđati posvuda

10.01.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon što je proteklu godinu završio lansiranjem novog modela tenisica, francuski Dior na samom početku 2022. godine modnom svijetu predstavio je novu/staru torbu za kuglanje

Poput brojnih renomiranih dizajnerskih brendova, dizajnerica Maria Grazia Chiuri na funkciji kreativne direktorice Diora također je zajahala val trenda Y2K stila odijevanja. Zahvaljujući pripadnicima generacije Z, koji se smatraju glavnim krivcima povratka trendova kakvi su vladali početkom milenija, sve više modnih kuća kopa po svojoj bogatoj arhivi i nanovo lansira komade inspirirane navedenim modnim razdobljem poput minijaturnih torbica na rame.

Nakon što je uspješno oživjela Diorovu torbu Saddle kakvu je početkom milenija lansirao dizajner John Galliano, Maria Grazia Chiuri nada se istom uspjehu s modelom torbe za kuglanje, prepoznatljive, zaobljene siluete i s dodatkom velikih ručki.

Imena Vibe, nova Diorova linija torbi unosi dašak odvažnosti i nostalgije za počecima nultih godina, a kakva je posljednjih sezona itekako izražena na modnoj sceni. S torbicom iz linije Vibe u klasičnoj, crno-bijeloj verziji već se pohvalila poznata talijanska modna influencerica Chiarra Ferragni, a vjeruje se da će narednih mjeseci zaraditi titulu ‘it’ modela sezone.

  • +22
Kultne torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije