CARMEN GIMENO

Ovaj kultni model tenisica nikad ne izlazi iz mode, a briše godine u trenu

18.09.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Usprkos brojnim trendovima kad se radi o tenisicama, legendarnom Conversovom modelu Chuck Taylor All Star, poznatijem i kao starke, popularnost ne blijedi

Trendseterice poput Kaije Gerber, Gigi Hadid, Diane Keaton, Mile Kunis, Jessice Albe, ali i američke potpredsjednice Kamale Harris, obožavaju ovaj model prepoznatljivog izgleda koji nikad ne izlazi iz mode te svakom looku daje pomalo buntovnu mladenačku vibru.

Bezvremenski dizajn čini ove tenisice lakima za kombiniranje, a velika ljubiteljica ovog legendarnog modela je i Carmen Gimeno, španjolska 50 plus influencerica koja oduševljava svojim modnim kombinacijama.

Sjedokosa Španjolka prava je majstorica kad se radi o stajlinzima koji uspješno spajaju odjeću high street brendova i dizajnerske komade, pa je ponovno osmislila cool look za sve generacije i dobila samo pohvale.

ŠETNJA SA STILOM

One su pravi modni klasik: Ove 100 godina stare tenisice uvijek su dobar izbor za ležerne i udobne stajlinge

Pogledaj galeriju

Crvenu midaxi haljinu s potpisom fashionisticama vrlo drage Zare, ukrašenu velikim cvjetnim brošem istog brenda, bez greške je kombinirala s visokim crnim starkama i zanimljivom torbom leopardskog uzorka.

Ležeran bob i crveni ruž zaokružili su ovo izdanje za čistu peticu omiljene pedeset plus modne ikone, a nije zaboravila ni na svoj omiljeni detalj - sunčane naočale, ovoga puta s potpisom Prade.

Kao i uvijek, komplimenti za ovaj stajling koji briše godine u trenu samo su se nizali: 'Sviđa mi se ovaj look Carmen, posebno broš', 'Najotmjenija dama u crvenom', 'Divna haljina'...