zaludio modne ovisnice

Ovaj komad ultimativni je vladar jesenskih stajlinga, a popularnost mu ne prestaje rasti

16.10.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Uz bok pristupačnim high street trgovinama, svojim aktualnim kolekcijama brojna dizajnerska imena dala su naslutiti kako će se ove jeseni sve vrtjeti oko zanimljivih modela kardigana koji su veliku popularnost doživjeli 90-ih godina

Dizajnerski prijedlozi kardigana namijenjeni novoj sezoni jesen/zima očekivano su naišli na zeleno svjetlo brojnih zaljubljenica u modu, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore novi podaci modne tražilice Lyst.

U moru različitih modela ovog toplog odjevnog komada, modni kupci diljem svijeta posebno su privučeni njezinim dužim inačicama, koje su ove godine zaradile i naziv coatigan.

Riječ je o verzijama dugih i udobnih kardigana koji siluetom neodoljivo podsjećaju na elegantne modele kaputa, a zahvaljujući svom dizajnu predstavljaju pametno modno rješenje u ne baš vrućim jesenskim danima, ali ni previše hladnim.

Od početka mjeseca listopada, pretraživanja modnih kupaca za dugim kardiganima na Lystu porasla su za 15 posto, dok pretraga za debelim modelima kardigana iz mjeseca u mjesec raste za 33 posto.

Kako otkriva Lyst, modnim kupcima posebno su zapeli za oko modeli iz aktualnih kolekcija s potpisom britanskog J.W. Andersona, talijanskog Alanuija i španjolskog Paloma Wool.

Kardigani u stajlinzima street style zvijezdi