GRANNY CHIC

Ženstveni i lijepi: Parižanke se ne mogu zasititi ovih razigranih retro kardigana starinskog štiha

13.10.2020 u 16:43

Bionic
Reading

Kardigani su ove jeseni apsolutni 'must have', a osim što su udobni, topli i ženstveni, mogu se kombinirati na bezbrojne načine

Parižanke koje su vječita modna inspiracija i ove su sezone pokazale fantastične modne ideje koje vrijedi iskopirati. Ove sezone stajliš stanovnice francuske prijestolnice otkrile su kardigane i to ne bilo kakve, već one retro stila ukrašene razigranim sitnim ukrasima ili izvezenim cvjetićima i sličnim romantičnim motivima - nešto što su nekad obožavale naše bake.

Chic Parižanke čiji stil religiozno prate brojne zaljubljenice oduševljeno su prigrile su ovaj trend koji će označiti mjesece koji su pred nama.

Zaljubljenice u modu pokazale su kako ovaj moderni granny chic na pariški način nikad nije bio više cool sparivši ga s trapericama od ispranog jeansa, minicama, kožnim suknjama ili hlačama...

Ovi razigrani kardigani već su primijećeni i u kolekcijama popularnih brendova poput Zare, Manga ili Bershke, a na šarm ovih retro komada nisu ostali imuni ni poznate modne kuće poput npr. Miu Miu.

Ukoliko niste baš impresionirani ovakvim retro modelima, možete odabrati nešto konvencionalnije kardigane kojima obiluju ponude popularnih high street trgovina.

Nećete pogriješiti ako se, baš poput britanske voditeljice Amande Holden odlučite za neutralne nijanse koje pašu uz sve, što je članica žirija Britain's Got Talent pokazala u ležernoj dnevnoj kombinaciji koja je uključivala kratki kardigan u bež nijansi s potpisom Zare.

  • +3
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia