KOŠULJE OD A DO Ž

Ovaj komad odjeće je totalni jesenski hit

11.09.2013 u 11:14

  • +27

Jesen 2013. - košulje

Izvor: Promo fotografije / Autor: montaža/tportal

Bionic
Reading

Romantične bluzice stigle su s novim kolekcijama u gotovo sve high street dućane, što govori da postaju nezaobilazni modni trend. Ne gine vam otići u potragu za jednim ovako turbo ženstvenim komadom garderobe

Bluze ove jeseni postaju totalni hit. Prljavo ružičaste, duboko zelene, tirkizne, boje cigle, sa ili bez sitnih uzoraka, naprosto vrve po svim dućanima. Kopčaju se visoko uz vrat, ponekad se oko vrata vežu mašnom, no gumbi ili patentni zatvarač su im, za moderan izgled, često i na leđima.

Prozirne su, lagane, padaju negdje do pola bokova, a rukavi su im stegnuti na zapešću. Oko vrata ili na ramenima često imaju našivene svjetlucave kamenčiće, što je djelić trenda koji se proteže iz proteklih sezona.

Mnoge od današnjih bluzica imaju ušivene jastučiće na ramenima, pa se, osim za pedesetima, nazire i malo nostalgije za osamdesetima.

Nosite ih uza sve što vam srce poželi - hlače, traperice, utaknute u suknje A-kroja. Kad zahladi super će vas služiti ispod sakoa, što će reći da je ovo komad koji se može isfurati za svaku priliku..

Posjetili smo Diesel, Benetton, Clan Store, Heruc Galleriju, Sisley, H&M, dućan ulične mode Comma, New Yorker Ann Christine, pa pogledajte što i po kojim cijenama nude od ovog trenda.