'to jednostavno morate'

Jennifer Aniston otkrila tajnu nevjerojatne linije; bez ovoga ne započinje dan

27.02.2024 u 08:42

Bionic
Reading

Slavna glumica u kratkom videu je pokazala tri ključne vježbe koje radi svako jutro kako bi zadržala nevjerojatno vitku liniju i top formu

Jennifer Aniston početkom veljače napunila je 55 godina, no baš nitko u to ne bi povjerovao ako je suditi prema njenoj isklesanoj figuri. Glumica je sada otkrila što je najzaslužnije za besprijekornu liniju i u 50-ima.

Holivudska miljenica pratiteljima na društvenim mrežama dala je jedinstvenu priliku da zavire u njenu kućnu teretanu i nauče najbitnije segmente tjelovježbe kojima može zahvaliti vitko tijelo.

Riječ je o ranojutarnjoj rutini vježbanja prema metodi Pvolve, a koja uključuje tri vrste jačanja mišića.

U isječku smo mogli vidjeti da zvijezda 'Prijatelja' u svima nosi utege oko gležnjeva, kako bi pojačala efekt, te da započinje trčanjem u pozi 'plank', potom slijedi naizmjenično, polagano podizanje nogu u stranu u kombinaciji s čučnjevima (i to na povišenoj platformi), a sve završava sklekovima.

U svom stilu, Aniston je video završila rušeći se na prostirku uz priznanje:

'O, Bože... Znate one dane kada jednostavno ne želite to učiniti? Ali, jednostavno morate', kaže o jutarnjem vježbanju, licem naslonjena na pod.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Aniston je vježbala u sportskim crnim tajicama te topu iste boje, a video je očito snimljen nešto ranije jer na njemu još uvijek ima dugu kosu. Naime, na subotnjoj dodjeli nagrada SAG, osvanula je s posve novim lookom.

Lijepa 55-godišnjakinja odlučila je skratiti frizuru na visinu boba teje sve uveličala svijetlim i blistavim zlatnim pramenovima s medenosmeđim podtonovima.

dobra zabava

Izgleda fantastično: Jennifer Aniston 'uhvaćena' u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju