BLAGDANSKA ČAROLIJA TPORTALA

Ovaj četvrtak daruju vas Fraktura, Terme Olimia, Skintegra i Lafaboo

16.12.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Tko ne voli primati poklone? Bez obzira koliko je lijepo poklanjati, svi se radujemo kad i sami dobijemo nešto na dar, a ovoga prosinca smo tradicionalno za sve naše vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati, osigurali punu vreću ludo dobrih darova

U suradnji s našim partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala.

Super poklone imat ćete prilike osvojiti svakog dana, a što smo vam danas pripremili, saznajte u nastavku!

U jedanaestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Fraktura, Terme Olimia, Skintegra i Lafaboo.

Fraktura daruje knjigu Tisja Kljaković Braić – Oni 2. Ako su Oni Tisje Kljaković Braić dotaknuli publiku svih dobi i ukusa, nastavak Oni 2 potpuno će je osvojiti. Splitska majstorica ilustracije i riječi uspjela je u onome što ne uspijeva mnogima – sjajan prvijenac potvrditi jednako uzbudljivim nastavkom. Ono što nas je privuklo uspješnici Oni – portret jedne neobično obične obitelji – u nastavku će nas prikovati uz stranice. Male stvari i velike emocije, tako bi se mogao opisati sadržaj Tisjine nove knjige. A ako bismo tražiti niz pridjeva, mogli bismo navesti sljedeće – dirljivo, duhovito, prodorno… Ukratko, maestralno! Vrijedi spomenuti i kako je pogovor knjige napisao jedan od trenutno najpopularnijih domaćih repera, splitski hitmejker Vojko V. “Dugo sam mislila da s umjetnošću nema zezancije. I danas mi kažu: ‘Dobro to šta se zezaš, ali one tvoje ozbiljne slike su ipak umjetnost.’ Ali nije tako. Karikature su ravnopravne. Mi kao da obezvređujemo osmijeh. Više cijenimo ljude koji ga nemaju. Ljude s kamenim licima. I kaže se: ‘On je ozbiljan čovik!’ U onim šarenim rubrikama na dnu portala uvik bude neki tekst o osmijehu koji produžava život, napisan samo da malo popuni rubriku. A ja mislim da je to udarna vijest.” – Tisja Kljaković Braić.

Terme Olimia daruju jednu ulaznicu za Family wellness Termalija (jedna ulaznica vrijedi za dvoje odraslih i dvoje djece). Zimski odmor u kupaćem kostimu! Zbog čega zimske praznike ne biste proveli u nagrađivanim Termama Olimia? Ondje su posebno za vrijeme školskih praznika kreirali super obiteljske ponude. Pa ako niste ljubitelj skijanja ili želite odmor na potpuno drugačiji način otputujte do malog slovenskog mjesta Podčetrtek. Posljednjih godina sve je popularniji zimski odmor u kupaćem kostimu. Božićni i novogodišnji blagdani, a onda i školski praznici koji traju do 8. siječnja, idealna su prilika da obitelji provedu kvalitetno zajedničko vrijeme. Ne morate putovati u egzotične krajeve kako biste doživjeli ljeto usred zime, jer najpopularnije slovenske Terme Olimia imaju odličnu zimsku ponudu. Napraviti zimski break zapravo je puno korisnije nego ljeti, jer nema iscrpljujućih vrućina, pa se i baterije brže pune. Stoga će već i kraći bijeg pomoći da se kvalitetno odmorite i, još važnije, povežete kao obitelj. Upravo zajednički obiteljski trenuci, daleko od uobičajene rutine, u drukčijoj atmosferi od one na koju ste naviknuli, daju djeci osjećaj sigurnosti, pripadanja i zajedništva. Vodene atrakcije najviše privlače mališane. Psiholozi će reći kako se djeca ponašaju neprihvatljivo onda kad im te potrebe nisu zadovoljene. Termalia Family Fun izvrsna je prilika za nezaboravan odmor (i povezivanje!) čitave obitelji. Vodene atrakcije uvijek najviše privlače mališane. Bazen s prskalicama i zidom za penjanje, kao i dječji bazeni s plitkom vodom, izvrsni su poligoni za adrenalinsku zabavu, a tu je – baš kao da je ljeto – i bazen s pijeskom u kojem će vaši klinci graditi dvorce i druge pješčane skulpture. Zabave nikad dosta. Iz bazena u igraonicu! U Termama Olimia osmislili su jedinstven koncept vrhunske zabave za klince. Igraonica Oliland prepuna je mreža, loptica i tunela, gdje se možete provlačiti, skakati i prepustiti mašti na volju; mališani će biti oduševljeni interaktivnom multimedijalnom sobom, a čitava obitelj i 7D kinom. Wellness za mamu i tatu. Iako je ovdje sve kreirano kako biste kao obitelj stvarali najljepša sjećanja i uspomene, mame i tate – požele li – mogu se povući i uživati na svoj način. Spa tretmani, masaže, Svijet sauna, piće u vodenom baru, sobe za odmaranje, gdje se možete opustiti uz, primjerice, omiljenu knjigu…, samo su neke od ideja kako provesti zimski odmor u Termama Olimia. Za blagdane i zimske praznike. Za obiteljske blagdane i zimske praznike, ove najveće slovenske Terme kreirale su izvrsne ponude, između ostalog i 50 posto popusta za drugo dijete do 12 godina starosti, a dobro je znati kako je u ova izazovna vremena otkazivanje rezervacije besplatno. Možda da ove godine odmor provedete u toplicama umjesto na skijanju?

Skintegra poklanja poklon paket (neizostavni nježni čistač Amphibian, glinenu masku nove generacije Volcanicu te serumsku emulziju Hydra B). Kada pričamo o njezi kože, Skintegra je među vodećim brendovima na našem tržištu. Nastala je kao pokušaj stvaranja proizvoda koji mogu zadovoljiti potrebe komplicirane kože. Formulatori brenda mislili su na svaki sastojak koji će se pronaći u njihovim proizvodima. Cijeli proces proizvodnje Skintegra kozmetike kompletno se odvija u Hrvatskoj. U njihovom asortimanu možete pronaći proizvode pogodne čak i za najosjetljiviju kožu. Skintegra se obvezala zauvijek biti cruelty free i vegan, pritom ne kompromitirajući kvalitetu svojih proizvoda. Već više od 4 godine oduševljava ljude u RH i diljem Europe svojim formulacijama i inovacijama te nagrađuje jednog dobitnika koji će uživati u novoj Skintegra rutini. Sretni dobitnik će imati priliku isprobati bestsellere: nježni gel za čišćenje lica Amphibian, super lagana serumska emulziju Hydru B i Volcanicu, umirujući masku.

VOLCANICA. Pročišćujuća, remineralizirajuća i umirujuća maska za lice. Ova neutralna, pročišćujuća i umirujuća maska, zahvaljujući svojoj promišljenoj i elegantnoj formulaciji, idealni je dodatak njege normalne, mješovite i masne kože sklone začepljenjima. Sačinjena od kombinacije visokokvalitetnih glina (bentonit + silt), Volcanica izvrsno njeguje kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima, a hidroglicerinska baza čini ju kremastijom i značajno manje isušujućom od klasičnih glinenih maski. Minimalistički sastav bogat je i protuupalnim te regenerativnim mineralima, ovlaživačima, Tazman pepper™ kompleksom koji smanjuje reaktivnost kože i glinama koje navlače na sebe površinske nečistoće ostavljajući lice glatkim i pročišćenim u svega 10 minuta. Dodatak cinka i bakara (Cu-Zn) čini izvrsnu i već tradicionalno poznatu kombinaciju za njegu vrlo osjetljive kože sklone nepravilnostima. Ne sadrži ulja. 100% vegan i cruelty free.

AMPHIBIAN. Nježan gel za čišćenje normalne do masne kože. Odabir nježnog sredstva za čišćenje kože jedan je od najvažnijih koraka svakodnevne njege. Savršeno čista koža bez iritacije i neugodnog osjećaja isušenosti moguća je uz popularni Amphibian, čija je formulacija bazirana na blagim tenzidima (čistačima), koji nježno čiste čak i najosjetljiviju kožu, ostavljajući ju glatkom i umirenom. Njegova plavičasta boja potječe od kompleksa minerala bakra, cinka i magnezija koji već tradicionalno pokazuju benefite na oštećenoj i upaljenoj koži (akne, dermatitis, iritacije), a dodatak betaina i bisabolola dodatno umiruje i jača barijeru kože. Zahvaljujući vodenasto-gelastoj teksturi postignut je maksimalan učinak odstranjivanja površinskih nečistoća uz minimalnu količinu proizvoda.

HYDRA B. Super lagana serumska emulzija za dehidriranu kožu. Hydra B je idealna za sve tipove kože kao ključan korak u prevenciji dehidracije. Kao samostalni proizvod može funkcionirati na masnom do mješovitom tipu kože nakon adekvatnog toniziranja, a na normalnoj do suhoj koži idealan je kao serumska baza hranjivijim preparatima, pogotovo u zimskom periodu. Proizvod ne čepi pore, hipoalergen je i pogodan za osjetljivu kožu. Po nanošenju, očekivan je osjećaj trenutačne hidratacije, a nježna mliječna tekstura instantno se upija, ne ostavljajući nikakav mastan ili ljepljiv film na licu. Nakon nanošenja seruma, na još vlažno lice nanijeti uljni booster ili hidratantnu kremu (preko dana idealno sa SPF-om). Svi SKINTEGRA proizvodi formulirani su bez dodatka parabena, mirisa, alkohola, sintetskih bojila i drugih iritansa.

Lafaboo daruje Lafabox - Family fun društvene igre za cijelu obitelj (Društvena igra Mikado, Društvena igra Domino, Potapanje brodova, Šah u koferu). Lafaboo svijet igračaka je tu da bi osigurao djeci sigurno i maštovito djetinjstvo. Dječja igra je ono što pokreče Lafaboo svijet, koji nudi širok spektar kvalitetnih i preslatkih igračaka. Kroz Lafaboo igračke djeca osim što se zabavljaju, također uče i razvijaju svoje socijalne vještine. Danas na tržištu skoro pa nema industrije koja se ne bavi tematikom održivosti i skoro sve nastoje postati lideri u svom području, stoga i taj put prati Lafaboo. Vrijednosti kojima se vodimo u našem svijetu su prirodni, sigurni i kvalitetni materijali naših igračaka, koji se protežu sve od drveta, kartona, organskog pamuka, 100% prirodne gume pa sve do recikliranih PET boca. Na Lafaboo webshopu uistinu možete pronaći različite i inovativne igračke. No uz sve novitete koje imamo, bili smo jako vrijedni tijekom cijele godine te smo za vas pripremili neke divne stvari za ovo Božićno vrijeme. Jedna od njih je maštovita i kreativna Lafabox kutija. Kutiju krase Lafaboo likovi- dječak i djevojčica, a u unutrašnjosti kutije iscrtana je cesta koju djeca, jednom kada otpakiraju poklon, mogu bojiti. Jedna jako korisna i zanimljiva stvar je to da svaki set odgovara određenoj dobnoj skupini djeteta, kao i prigodi za koju se daruje. Prvi set koji vam darujemo je Family fun, društvene igre za cijelu obitelj (društvena igra Mikado, društvena igra Domino, potapanje brodova, šah u koferu). Drugi je Kreativni laboratorij 6+ godina (set papirnatih lutkica za oblačenje, set za izradu rajfova za kosu, kreativni set s gliterom – Ocean). Zavirite u magičan Lafaboo svijet i otkrijte kakve smo vam sve setove Lafabox kutija pripremili.

Dobitnici su:

  • Fraktura – Ivana Mandić
  • Terme Olimia - Petra Padjen
  • Skintegra - Jadranka Smuđ
  • Lafaboo - Drago Širanović