zaljubljeni na premijeri

Ova žena nikada ne griješi: Amal Clooney opet ima haljinu za pamćenje, a suprug je ne ispušta iz zagrljaja

18.10.2022 u 10:11

Bionic
Reading

Slavni George Clooney trenutno ima ispunjen raspored uslijed promocije svog novog filma 'Ticket to paradise', a na crvenom tepihu društvo mu redovito pravi supruga Amal Clooney. Lijepa odvjetnica oduševljava svojim modnim izborima, a posljednje u nizu pojavljivanja zaslužuje baš svaki pogled

George Clooney i njegova supruga Amal izgledali su poput tek vjenčanih zaljubljenih golupčića kada su stigli i spremno zagrljeni pozirali na premijeri Georgeovog dugo očekivanog filma 'Ticket to paradise' u Los Angelesu.

Na ovog puta na jarko ružičastom tepihu 44-godišnja britanska odvjetnica libanonskog porijekla privlačila je poglede u crvenoj haljini tropskog uzorka i suptilno naglašenog dekoltea. Dizajn haljine potpisuje vječni Alexander McQueen, brend kojim je teško pogriješiti, a ova ženstvena kreacija od šifona dolazi iz najnovije kolekcije predstavljene uza proljeće/ljeto 2023.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stajling je upotpunila nude sandalama otvorenih prstiju, a gotovo neprimjetan model savršeno se uklopio u kombinaciju. No, zato je bilo nemoguće ne primijetiti jarko crveni ruž, koji je svojevrstan Amalin zaštitni znak za glamurozna događanja.

U eleganciji nije zaostajao ni George koji je za ovu posebnu prigodu odjenuo sivo odijelo na kopčanje s jednim gumbom te bijelu košulju i podsjetio nas zašto je dugo vremena nazivan jednim do najzgodnijih neženja, sve dok mu srce nije zarobila lijepa Amal. Par je na premijeri viđen kako ugodno čavrlja s Juliom Roberts koja također glumi u filmu i za koju se George nedavno našalio da mora napraviti '80 kadrova njihove jedne scene ljubljenja kako bi bila savršena'.

Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

‘Da. Rekao sam svojoj ženi da je bilo je potrebno 80 kadrova za tu scenu. A ona je bila u stilu: 'Što? Kako, dovraga?,' rekao je glumac za The New York Times.

IZGLEDAJU TAKO DOBRO

Amal i George Clooney zaljubljeni kao prvog dana: Ni fotografi se nisu mogli zasititi glamuroznog holivudskog para

Pogledaj galeriju