razlika u godinama

George Clooney nekada je bio najpoželjniji holivudski neženja, a danas kaže: 'Da sam mlađi gledao bi na brak drugačije'

14.10.2022 u 15:31

Bionic
Reading

George Clooney otkrio je kako razlika od 17 godina utječe na njegov bračni život sa suprugom Amal Clooney. Priznao je da bi na neke stvari gledao drugačije, ali da je ipak najsretniji čovjek na svijetu

Sve do 2013. dok nije upoznao prekrasnu odvjetnicu Amal, George Clooney bio je najpoželjniji holivudski neženja. Manje od godinu dana od prvog susreta par je stao pred oltar na velikoj ceremoniji u Italiji. Ipak, 17 godina stariji Clooney objasnio je kako mu je dugo čekanje prave partnerice pomoglo da postane tolerantniji i bolji suprug.

'Kad imate 61 godinu, što ja izgleda imam, kako starite, pomalo drugačije gledate na stvari' započeo je Clooney i objasnio da ga sitnice više ne zamaraju.

Kao primjer je naveo scenu iz života kada je Amal htjela obojiti zid u žuto. Otkrio je da ga sada nije uopće briga koje boje je zid, ali da je mlađi ne bi mislio da je žuta prikladna boja za zid.

'Moram na to gledati kao da sam najsretnije ljudsko biće na svijetu i onda jednostavno to cijeniti.' rekao je zaljubljeni Clooney.

  • +10
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkrio je da tajna njihovog sretnog odnosa što su pronašli puno zajedničkih stvari i što ne brinu oko sitnica.

Šarmantni glumac nedavno je izjavio da se on i njegova supruga Amal nikad nisu posvađali u osam godina braka te se našalio na račun svojih godina: 'Budući da sam počeo tako kasno, ne smijem nikome davati savjete'.