NESTAŠNI BLIZANCI

George Clooney sasvim iskreno o očinstvu u poznim godinama

11.10.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Holivudski glumac prvi je puta postao otac prije pet godina. Danas 61-godišnjak, George Clooney tvrdi kako mu ne smeta biti stariji roditelj blizancima Elli i Alexanderu, kao i da se nada da će 'još uvijek biti tu' kada njegova kći počne tražiti dečke

Tijekom intervju s Hodom Kotb, za Today, 61-godišnji glumac George Clooney progovorio je o temi koja mnoge zanima - očinstvu u poznim godinama. Clooney je otac postao prije tek pet godina, kada je njegova supruga Amal Clooney rodila blizance Ellu i Alexandera.

Na pitanje voditeljice je li ga bilo strah i je li razmišljao o tome da će u poznim godinama odgajati djecu, George Clooney je rekao da se odavno s tim pomirio: 'Nekako mi se sviđa ideja da budem izvan toga kada moja kći počne izlaziti!'

Na njegovu izjavu odmah se nadovezala 54-godišnja glumica Julia Roberts, koja je sa Clooneyjem gostovala u emisiji, i rekla kako niti jedno od njih nije biralo osnovati obitelj sve dok nisu bili spremni preuzeti sve odgovornosti oko toga da budu roditelji.

  • +4
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

'Dannyja sam upoznala kada sam bila spremna i ti si upoznao Amal kad si bio spreman. A onda smo dozvali svu tu djecu u naše živote, u trenutku kada smo bili spremni biti im najbolji uzori', rekla je Julia Roberts.

Amal Cloony u hit čizmama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

OBITELJ JE NA OKUPU

[FOTO] Privatnim avionom Amal i George Clooney s blizancima stigli u Los Angeles

Pogledaj galeriju

George Cooney svoju je suprugu upoznao 2013. godine i tada su započeli vezu. Kako je uvijek govorio, nikada nije mislio da će završiti u braku, a kamoli imati djecu, no s Amal se sve promijenilo. Par se vjenčao u Veneciji 2014. godine, a godinu kasnije dobili su i blizance.