PRETJERUJE LI?

Ova voditeljica kraljica je domaćih selfieja

09.04.2014 u 09:29

  • +12

Ecija Ivušić

Izvor: tportal.hr / Autor: Instagram

Bionic
Reading

U ranu zoru bez šminke, u zagrljaju sa psićem, u popodnevnom izlasku, večernjem izlasku, u zagrljaju s dečkom, s prijateljicama u liftu… samo je mali i odabrani dio prizora fotografija, selfieja, koje je u posljednjih par tjedana na društvenim mrežama objavila RTL-ova voditeljica Ecija Ivušić

Selfie se definira se kao opsesivna želja za fotografiranjem samog sebe i postavljanje tih fotki na društvene mreže, a sudeći prema količini objavljenih fotografija lijepe Ecije Ivušić, ne zna se uživa li više ona sama u tome ili pak njezini fanovi koji joj redovito komplimentiraju.

Ecija se jako voli fotografirati i uvijek brine kako će ispasti na slici. Na većini fotografija uređena je do zadnjeg detalja, uz mnogo make up-a, u vrućem dekolteu ili pak u seksi haljinama. Tek tu i tamo, ali vrlo smišljeno, pozira bez šminke. Iako je zgodna Ecija samo kap u moru domaćih celebova, po količini objavljenih fotografija mogli bismo je prozvati hrvatskom kraljicom selfieja.


Društvenim mrežama svako malo haraju novi trendovi te smo dosad mogli vidjeti najrazličitije detalje iz privatnog života milijuna ljudi. No pomama za selfiejima dolazi do nevjerojatnih razmjera. Posljednji hit su oni koji bilježe prve trenutke poslije seksa. Nedavno se na tren činilo kako će 'selfie' ubrzo zamijeniti 'belfie' (odnosno 'bottom selfie' - fotografiranje stražnjice) kada su se neke od zvijezda koje smatraju da se mogu pohvaliti svojom pozadinom, poput Nicki Minaj, Miley Cyrus te Kim Kardashian redovito fotkale u ogledalu, čini se da većina ipak preferira prezentirati se većom mogućnošću uređivanja. Koliko je selfie uzeo maha kada je prije samo šest mjeseci našao put do interneta, dokazuje i podatak da je po Oksfordskom rječniku proglašen internacionalnom riječju 2013. godine.