BORDOMANIJA

Ova omiljena jesenska boja začudo odlično pristaje ženama svih generacija i konfekcijskih veličina

19.10.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Ako se pitate koje biste boje trebali uvrstiti u svoj ormar ove jeseni, naš savjet je da nipošto ne zaobiđete bordo nijanse koje djeluju umirujuće i veoma luksuzno, a za vas imamo i nekoliko ideja kako ovu omiljenu jesensku boju najlakše uklopiti u svakodnevne stajlinge

Dolaskom jeseni mnogi od nas kite svoje domove bundevama i šarenim lišćem, a vedre ljetne boje zamjenjuju zagasitim i tamnijim bojama koje slave ovo predivno godišnje doba. Osim smeđe, narančaste i maslinaste, definitivno jedna od najpopularnija boja je i bordo.

Ova tamnocrvena boja ili, kako je mnogi još nazivaju, boja vina savršeno će se uklopiti u svaki ormar, a dolaskom hladnijih dana ovu omiljenu jesensku boju sve češće odabiru i modne ovisnice i street style zvijezde.

Bordo boja slovi za jednu od najsvestranijih te se lako sljubljuje s drugim bojama i pristaje svim generacijama, kao i ženama svih konfekcijskih veličina. Osim što djeluju umirujuće te će neutralizirati stajling, bordo odjeća i modni dodaci istovremeno privlače i drže pažnju.

Ipak, najvažniji razlog zbog kojeg biste ovu boju trebali uvrstiti u svoj ormar je taj što bordo komadi djeluju vrlo luksuzno, čak i ako ste na njih potrošili tek stotinjak kuna.

Nedostaje vam inspiracije? Pogledajte kako bordo nose street style zvijezde.

Začinite stajling bordo modnim dodatkom

Nabacite bordo jaknu

Investirajte u bordo kožne hlače

Bazični komadi poput bordo majice uvijek su dobra ideja

Seksi bordo haljina naš je favorit

Pomiješajte bordo i žive boje

Poigrajte se uzorcima

Nosite bordo i bordo