MODNA SKROMNOST

Uvijek nasmijana kraljica Maxima zablistala u haljini od 370 kuna, jednoj od najpoželjnijih ove sezone

28.05.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Dok je većina članova kraljevskih obitelji do daljnjeg odgodila sva službena događanja, kraljica Maxima od Nizozemske odavno se vratila na posao. Poznata Argentinka, koja je 17. svibnja proslavila 49. rođendan, odlučila je posjetiti bolnicu OLVG (Onze Lieve Vrouwe Gasthuis) kako bi se na licu mjesta informirala o njezi pacijenata u Amsterdamu

Jedna od inicijativa OLVG-a je aplikacija Corona Check, koja je razvijena zajedno s digitalnom zdravstvenom platformom Luscii, a pomoću nje moguće je svakodnevno prenijeti zdravstvene podatke putem pametnog telefona ili tableta.

Zahvaljujući svom osebujnom i hrabrom modnom stilu koji uključuje učestala koketiranja s dodacima, bojama i uzorcima, nizozemsku kraljicu i suprugu kralja Willema-Alexandera svjetski mediji nerijetko nazivaju najbolje odjevenom damom s kraljevskog dvora.

  • +6
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prilikom posjeta bolnici u Amsterdamu, Maxima je svoj prepoznatljivi stil odijevanja ponovno istaknula, no ovoga puta uz pomoć pristupačnog komada s potpisom švedskog modnog diva H&M.

Kao velika ljubiteljica monokromnih izdanja, 49- godišnja kraljica ovoga se puta odlučila više poigrati s tonovima smeđe. Njezin odabir pao je na efektan model haljine koja je ove sezone preolavila trgovine i osvojila brojne zaljubljenice u modu.

Trendi haljinu s dodatkom dramatičnih balon-rukava, čija cijena na stranicama H&M-a iznosi 370 kuna, a njezin predimenzionirani kroj ublažila je dodatkom kožnog remena s kopčom nalik kristalu.

Spomenutu haljinu Maxima je dodatno stilizirala efektnim parom naušnica uz ručnu torbicu i klasične salonke koje su bojom u potpunosti odgovarale odabranoj kreaciji, a poput brojnih dama s kraljevskog dvora dokazala je kako i sama nije imuna na cjenovno pristupačne krpice.