CARMEN ZNA ŠTO JE IN

Ova mladenačka jakna briše godine u jednom potezu, a nije nimalo teška za kombiniranje

07.02.2023 u 23:54

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, pedeset plus zvijezda Instagrama prava je modna odlikašica koja s lakoćom smišlja genijalne stajlinge

Carmen je najbolji dokaz kako za dobar stil nije nužno biti odjeven od glave do pete u skupocjenu odjeću jer svoje cool kombinacije osmišljava i uz pomoć komada s potpisom svima pristupačnih brendova.

Španjolska modna senzacija iz Bilbaa majstorica je baš kad se radi o trendi kombinacijama koje uključuju tenisice i s vremenom je stvorila zavidnu kombinaciju, a u posljednje vrijeme ne izlazi iz kultnog Adidasovog modela Samba.

Riječ je o retro modelu prepoznatljivog stila kojeg obožavaju i zaljubljenice u modu poput Hailey Bieber, Kaie Gerber, Kendall Jenner...

Ako ste možda sumnjali da su popularne bomberice dobar izbor i za starije dame, outfit kreativne sjedokose zaljubljenice u modu potvrđuje da se radi o bezvremenskom modelu, idealnom za svaku dob i svaki stas.

Odlično izgleda i uz traper, midi suknje ili haljine, ali i s trendi hlačama udobnih krojeva koje odlikuju šire nogavice.

  • +8
Jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pedeset plus modna influencerica sparila je svoju bombericu s potpisom Zare s bijelim T-shirtom, udobnim crnim hlačama širih nogavicama i dakako - bijelim Sambicama.

U stajling kojem je teško naći manu uklopila je i efektnu kožnu torbicu i svoj omiljeni modni dodatak, crveni ruž...

Nije trebalo dugo čekati na pohvale Carmeninih pratitelja koji su je pohvalili za ovaj anti age look.

'Predivna', 'Odlična kombinacija', 'Sviđa mi se kako si iskombinirala bomber jaknu', nisu škrtarili na riječima hvale njezini obožavatelji.