PRAKTIČNA I LIJEPA

Ova haljina pristupačne cijene pravi je modni dragulj i pouzdano nas čini mršavijima

02.04.2024 u 14:46

Bionic
Reading

Haljine su bez sumnje jedan od najpopularnijih proljetnih komada te ih fashionistice rado i često nose u mnogim prigodama

Iako ih mnoge zaljubljenice u modu nose cijele godine, dolaskom proljetnih dana vladavina haljina, osobito onih midi i maxi duljina, započinje ona prava dominacija omiljenih proljetno/ljetnih komada.

Praktične i chic, odlično su modno rješenje i za poslovne, ali i brojne druge prigode, a osim što su ženstvene i cool, imaju još jednu prednost - rješavaju nas onih dobro poznatih muka osmišljavanja kombinacija ujutro.

ženstvene i elegantne

Ove predivne haljine nose se do kraja jeseni, a koštaju manje od 30 eura

Pogledaj galeriju

Kao i svake sezone, švedski modni div H&M lansirao je pravu modnu poslasticu, viralni hit oko kojeg vrlo brzo nastane velika pomama.

Na tragu legendarne haljine s puf rukavima, koju su svi obožavali prije nekoliko sezona, H&M ima novi adut u rukavu, za kojim već sad vlada ogromna potražnja.

Stilisti se slažu da su upravo crne haljine osnova svake garderobe, a osim one male crne, dobro je imati i - dugu crnu haljinu.

H&M je osmislio divnu kreaciju romantičnog stila s gumbićima cijelom duljinom, voluminoznim 'balon' rukavima i laskavim krojem koji ističe figuru i pouzdano je čini vitkijom. Klasični V-izrez savršeno zaokružuje elegantan i iznimno laskav dizajn.

Osim što ima pristupačnu cijenu od 34,99 eura, ova haljina midi duljine načinjena je od pamuka, što je čini idealnom za nadolazeće tople mjesece, kad je poželjno nositi odjeću načinjenu od prirodnih tkanina da bi koža disala.

Kako je kombinirati? Ova haljina je bezvremenska i klasična pa se bez problema može stilizirati ležerno, s npr. tenisicama, ili elegantno, s npr. sandalama na petu. Zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu, lako se može nadograditi statement nakitom i cool dodacima, poput torbice od pruća ili rafije, kakve su hit tijekom proljeća i ljeta.