NICKY HILTON ROTHSCHILD

Ovaj komad je najbolja alternativa trapericama, a nosiv je cijele godine

02.04.2024 u 08:54

  • +2

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Traper suknje vratile su se na modnu scenu, a posebno su tražene one maxi duljine te su ih fashionistice odmah uvrstile u svoju garderobu

Praktične, ženstvene i bezvremenske, sjajna su alternativa kad nam dosade traperice, a možemo ih nositi u brojnim prigodama - od poslovnih pa do večernjih.

Osim toga, isplativa su modna investicija za baš svako godišnje doba jer se zimi mogu kombinirati uz hulahupke i čizme, a ljeti uz sandale, natikače ili espadrile.

Suknje od denima u svoje su chic modne kombinacije već uključile poznate trendseterice poput Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Ashley Roberts, Mari Alexander...

  • +3
Poznate dame u suknjama od trapera Izvor: Profimedia / Autor: INSTAR IMAGES / Courdji Sebastien/ABACA / Abaca Press /SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / ALANDWEST / BACKGRID / BACKGRID UK / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

U još jednom sjajnom modnom izdanju prošetala se i njujorška modna ikona, uvijek sjajno odjevena Nicky Hilton Rothschild, koja po pitanju stila ne zna za pogreške.

Plavokosa majka troje djece, koja je udajom za financijera Jamesa Rothschilda ušla u tu moćnu i poznatu obitelj, izgledala je za čistu peticu u dugoj suknji od ispranog trapera s rasporkom, čizmama od brušene kože na petu i udobnoj dolčeviti boje devine dlake.

Nicky je ovaj besprijekoran stajling začinila divnom torbicom, kožnim remenom u odgovarajućoj nijansi svijetlosmeđe te trendi sunčanim naočalama dok je kosu nosila podignutu u ležernu punđu.