VRIJEDI JU ISPROBATI

Ova bob frizura idealna je za žene s tankom kosom i tako jednostavna za održavanje

10.06.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Skromna bob frizura s godinama staža na sceni doživjela je svoje brojne verzije. Više ne postoji jedna bob frizura koja pristaje svima, a trenutno proživljavaju pravu renesansu. Mikro bobovi, oni koji dužinom sežu do ramena ili asimetrične verzije, samo su neke od brojnih mogućnosti za obožavateljice kratkih frizura, čime im se pruža prilika za eksperimentiranje s mnoštvo stilova u cilju pronalaska onog koji će savršeno odgovarati obliku lica i stilu

Bilo da svojoj postojećoj bob frizuri odlučite podariti novi izgled ili svojoj dugoj kosi podariti makeover, neuredna bob frizura mogla bi postati sljedeći trend vrijedan testiranja.

Ona podrazumijeva 'razbacivanje' pramenova kako bi se postigao dojam bujnije kose bogate teksture, a za najbolji primjer njoj u svijetu slavnih uzima se frizura poznate britanske glumice Keire Knightley kakvu je nosila 2010. godine.

Kako savjetuje poznati frizerski stilist, Jasona Hogan, prije nego što razmotrite neuredan bob kao novi izgled, u obzir je ključno uzeti duljinu.

'Kako bi izgledala posebno dojmljivo, neuredan bob svojom duljinom trebala bi sezati tik ispod vilice. Pričvrstite kosu špangicama na način da stvorite lažni bob te dužine i tako ćete saznati hoće li zadovoljavati vaše kriterije', savjetuje Hogan nadodajući kako su odličan alat i fotografije poznatih osoba sa istom frizurom pomoću kojih možete donijeti svoju finalnu odluku o šišanju.

Za frizuru neurednog boba također je bitno uzeti u obzir i samu teksturu kose, a prema riječima frizerskih stilista, najbolje će pristajati damama s ravnom, tankom ili blago valovitom kosom.

Kada je riječ o frizuri neurednog boba, proizvodi za stiliziranje kose nisu opcija već potreba kako bi se najbolje naglasila tekstura kose.