super joj pristaje

Otmjena i trendi: Nevena Rendeli Vejzović osvanula u divnom odijelu nježno ružičaste boje

20.05.2020 u 21:06

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina, nijanse ružičaste boje obojile su sve od najpoželjnijih odjevnih komada do make up favorita i dekorativnih detalja za uređenje doma. Romantična i efektna, ružičasta boja je uvijek savršeni odabir bez obzira na sezone. Zgodna voditeljica i novinarka ima svoju dobitnu kombinaciju - odijelo hrvatske modne i tekstilne kompanije

Odijela su vrlo popularan odabir za različite prigode, od dnevnih do večernjih, a modne trendseterice znaju da koji god kroj i model odaberu, neće pogriješiti. Sjajno izgledaju uz tenisice za dnevne varijante i visoke pete za posebne prigode ili poslovne sastanke. Za povratak u poslovnu svakodnevicu Nevena Rendeli Vejzović svoje odijelo je iskombinirala s torbom iste boje te zelenim salonkama zmijskog uzorka.

Ni ova Instagram objava nije prošla nezapaženo i odmah je pretrpana lajkovima i komentarima kolega i pratitelja koji su pohvalili njezin stajling. Nevena je nedavno izjavila da za formalne prigode uglavnom bira tamnije boje, a kad su topliji dani nosi svjetlije nijanse. Kričave boje ne voli, a najčešće je u crnom i pastelnom.

U karanteni je razmišljala o velikoj promjeni izgleda koju je odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja frizerskih salona provela u djelo te se nedavno ošišala. Svoju dugu kovrčavu kosu skratila je u kratki bob, trendi duljinu za kojom su u posljednje vrijeme poludjele brojne poznate i nepoznate dame. Osim toga, moramo pohvaliti i njezinu liniju jer majka troje djece zaista plijeni pažnju.