PO POSLJEDNJIM TRENDOVIMA

Nikad kraće: Nevena Rendeli Vejzović prepustila se u ruke svoje frizerke i napravila drastičnu promjenu

06.05.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Poznata televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović u karanteni je razmišljala o velikoj promjeni izgleda koju je odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja frizerskih salona odlučila i provesti u djelo. Novi izgled mnoge je ugodno iznenadio

Već danima Nevena Rendeli Vejzović pokazuje kako se kod kuće sama snalazi sa svojom neukrotivom kovrčavom kosom, o kojoj inače vode brigu stručnjaci.

Kako bi si maksimalno olakšala stiliziranje svoje frizure, poznata voditeljica odlučila se za nesvakidašnju promjenu. Svoju frizuru skratila je u kratki bob, trendi duljinu za kojom su u posljednje vrijeme poludjele brojne trendseterice.

'S popuštanjem mjera popustili su i moji živci pa sam @antonijastudio rekla, šišaj’, napisala je Rendeli.

Nevena je na svom Instagram profilu pokazala kako je teklo šišanje te kako se hrabro odvažila na ovako veliku promjenu. Nakon svega pokazala je finalni rezultat, svoju bob frizuru ovoga je puta uredila u široke opuštene valove koji su joj dali dozu glamura.

Novi izgled poznate plavuše jako se svidio njezinim brojnim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu, te su je brzo pohvalili u komentarima.