OVO MORATE ZNATI!

Otkrivamo što sve muškarci vole u seksu

22.10.2012 u 08:53

Bionic
Reading

Vrijeme je da žene dobiju odgovore na neka škakljiva pitanja o kojima svi šute

Iako o seksu komuniciraju puno otvorenije i konkretnije od žena, muškarci su zapravo ženama još uvijek enigma. Što vole u seksu? Kakvu izvedbu preferiraju? Koje su im seksualne tajne? Mnogo je neodgovorenih pitanja, a odgovore na njih za sve

žene sada daju poznati američki terapeuti.

Koja mu je omiljena poza?
Muškarci vole sve poze, ali mnogima od njih omiljena je ona otpozadi, odnosno 'doggy style'. Rezultati nekoliko istraživanja pokazuju da muškarci tu pozu ističu kao omiljenu, a preferira je i sve više žena. Muškarci je vole jer im daje kontrolu nad situacijom, ali i mogućnost za duboku penetraciju. Navodno je to i poza uz pomoć koje se najlakše stiže do G točke.

Razmišljaju li opsesivno o veličini penisa?
Muškarci zasigurno razmišljaju o tome, ali ne opsesivno. 'Većina muškaraca misli da ima manji penis nego što on realno je. Nesigurni su kada je riječ o veličini penisa. Ako on i nije pretjerano obdaren, tijekom seksa to mu nikako ne smijete reći. Tada su vam dozvoljene samo dvije riječi – velik i najveći', ističe dr. Edward Fernandes, psiholog i seksolog.

Zašto muškarci često masturbiraju?

Svi muškarci masturbiraju, uključujući i one koji kažu da to ne rade. 'Ženama to nikako nije jasno, ali muškarci tako funkcioniraju, a njihovi pogledi na seksualnost su drugačiji od ženskih', pojašnjava dr. Fernandes. Problem je što previše 'ljubavi prema sebi' kod muškaraca može izazvati problem doživljavanja orgazma sa ženom. Točnije, katkada im zbog toga treba dugo vremena da dosegnu vrhunac, a to za žene zna biti problematično.



On voli da ga dodirujem po guzi. Je li zapravo homoseksualac?

Sve više heteroseksualnih muškaraca shvaća da i njihova guza može biti izvor velikih užitaka. Naime, vrlo blizu analnog otvora nalazi se prostata koja može biti izvor velike ugode kada se stimulira. No prije nego što navalite na njegovu guzu, obavezno tražite

Muškarci su ženama još uvijek enigma

njegovo dopuštenje jer mnogi ne vole da im se dira guza. Baš iz straha da ne pomislite da je homoseksualac.

Što je muškarcima najdraže – penetracija, oralni ili manualni seks?

'Ne postoji žena koja bi muškarca mogla bolje manualno zadovoljiti od njega samoga. Žene to ne trebaju osobno shvaćati. To je logično jer muškarac sebe najbolje poznaje', pojašnjava dr. Fernandes. Navodi i kako oralni seks katkada može biti bolji od penetracije, ali, kako napominje, u većini slučajeva muškarci najviše vole penetraciju.

Voli li muškarci da im žene ližu bradavice?

Brojni će vam muškarci reći da ne žele da im se dodiruju i ližu bradavice, ali prava je istina da njihove bradavcie nisu drugačije od ženskih. To znači da izazivaju ugodu u njima kada se stimuliraju. To je zato što se u njima nalaze završeci živaca koji su iznimno osjetljivi. No, muške bradavice puno su osjetljivije na bol od ženskih stoga morate biti nježne.

Kakve su njihove seksi fantazije, a boje ih se reći naglas?

Odgovor vam se baš i neće svidjeti, ali istina je takva kakva je. Vaš muškarac vrlo vjerojatno mašta o vašoj prijateljici. To vam, naravno, nikada neće reći. Prije nego totalno poludite, morate shvatiti kako muškarci funkcioniraju. Postoji sindrom koji se zove 'sindrom osvajača'. Najkraće rečeno, taj sindrom kod muškaraca budi želju da osvoji što više žena kako bi imao što više potomaka, a sve to vezano je s primarnim nagonima koji sežu još na početak ljudske vrste. Dobra je vijest da vjerojatno nikada neće učiniti ništa po tom pitanju. Usto, muškarci maštaju i o grupnom seksu, kao i o seksu dvije žene – to bi jako željeli vidjeti.