FRAN DRESCHER

Otkačenim stajlinzima uveseljavala je gledatelje: Popularna 'Dadilja' pokazala kako joj 28 godina kasnije stoji kultno izdanje iz serije

10.06.2021 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon što je prije 28 godina doživio svoju premijeru na malim ekranima, kultni sitcom 'Dadilja' i dalje je jedna od serija koja inspirira modnu javnost, a sve zahvaljujući glumici Fran Drescher

Osim fora jedinstvenih za sitcomove 90-ih, seriju 'Dadilja' poznatom su učinili modni odabiri njezinih glavnih likova poput Cece Babcock, Maxwella Sheffielda, Maggie Sheffield i, naravno, Fran Fine.

Ova poznata kućna pomoćnica s malih ekrana s ekscentričnom aurom punih sedam godina ljubitelje mode obasipala je zanimljivim odjevnim komadima. Fran Fine, lik kojeg je utjelovila danas 63-godišnja glumica Fran Drescher, nikada nije štedjela na kvaliteti i krpicama s potpisom luksuznih kuća.

  • +5
Fran Drescher Izvor: Profimedia / Autor: Toby Canham / Getty images / Profimedia

Među njezinim brojnim stajlinzima u seriji gledateljima se urezalo u pamćenje izdanje u šarenom prsluku brenda Moschino u kombinaciji s crnom dolčevitom, a upravo je njega 28 godina kasnije Fran Drescher odlučila rekreirati.

Na svom Instagramu 63-godišnja glumica objavila je fotografiju na kojoj pozira u ovom kultnom izdanju 'Dadilje'.