ALICIA SILVERSTONE

Njezino karirano izdanje u filmu 'Clueless' ušlo je u modnu povijest, a ovako ga nosi 26 godina kasnije

08.06.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Uvijek spremna za odavanje počasti svojoj legendarnoj ulozi zbog koje je postala svjetski poznata, američka glumica Alicia Silverstone rekreirala je scenu iz kultnoga filma 'Clueless' kako bi najavila svoj dolazak na popularnu društvenu mrežu TikTok

Godine 1995. kada je tinejdžerski film 'Clueless' doživio svoju premijeru postao je instant hit, a izdanja u kakvima smo ugledali njezine glavne protagoniste, baš poput filma, postala su kultnim. U vremenima kada modna industrija posebnu inspiraciju crpi iz stila odijevanja 90-ih i s početka milenija, ovo filmsko ostvarenje danas je itekako relevantno.

Lik Cher Horowitz, kojeg je utjelovila danas 44- godišnja američka glumica Alicia Silverstone, zaslužan je za neka od najpamtljivijih izdanja na kinoplatnu, poput onog u žutom kariranom kompletu s potpisom talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana.

  • +2
Alicia Silverstone u filmu 'Clueless' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Poput brojnih poznatih faca, zvijezda filma 'Clueless' također nije odoljela čarima TikToka, a svoj dolazak na ovu popularnu društvenu mrežu najavila je videom u kojemu joj je asistirao 10- godišnji sin Beau.

@aliciasilverstone

Ugh! As if... I wouldn't join TikTok. 😉💛😘 #Clueless #AsIf

♬ Ugh... As if - Alicia Silverstone

Uz njegovu pomoć, Silverstone je 26 godina kasnije rekreirala kultnu scenu iz filma 'Clueless' odjevena u žuti model karirane jakne po uzoru na legendarni komplet s potpisom Dolce & Gabbana.

Iggy Azalea - Fancy ft. Charli XCX (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Iggy Azalea

Taj žuti komplet koji je ušao u modnu povijest i danas predstavlja veliku inspiraciju brojnim ljubiteljima mode. Godine 2014., australska reperica Iggy Azalea za videospot singla 'Fancy' rekreirala je brojna izdanja iz filma 'Clueless', britanski glazbenik Harry Styles na nedavnoj dodjeli nagrada Grammy pojavio se u kompletu inspiriranom likom Cher Horowitz, a na ulicama New Yorka ruska ljepotica Irina Shayk prošetala je u njegovoj lila verziji.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency